Μουστόγιαννης: Παρανόμως μέχρι στιγμής ο κ. Μυλωνάκης δε μου επιτρέπει να ορκιστώ!

Όταν ο κ. Μυλωνάκης εκλεγόταν Δήμαρχος τον Οκτώβριο και μιλούσε για ανανέωση στον Δήμο μας δεν φανταζόμασταν ότι από την πρώτη μέρα κιόλας διοίκησης του θα ξεκινούσε παραβαίνοντας τους νόμους και με το έτσι θέλω αποφασίσει και διατάζει.

Την Τετάρτη 27/12 διεξήχθη η ορκωμοσία της των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Λόγω θέματος υγείας απουσίαζα.

Έλαβα πρόσκληση να ορκιστώ το Σάββατο 30/12/23 και χωρίς να έχω προλάβει να αναρρώσω η απουσία μου ήταν σαφής και ενημέρωσα.

 Χθες λοιπόν απέστειλα επιστολή στον κ.ΔΗΜΑΡΧΟ καθώς και στην προϊσταμένη του Δήμου ότι έχω αναρρώσει και ότι πρέπει να ορκιστώ.

Έλαβα μια απάντηση την οποία και επισυνάπτω, ότι πρέπει να στείλω αποδεικτικά στοιχεία όπως λέει η εγκύκλιος ορκωμοσίας και έτσι έκανα σήμερα το πρωί 3/1/2024.

Μέχρι τώρα δεν έχω λάβει καμία πρόσκληση να ορκιστώ και αντί αυτού ενημερώθηκα πως ο κ.ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ κάλεσε την πρώτη επιλαχούσα της παράταξης μου να ορκιστεί λες και είμαι έκπτωτος.

Αυτή η πρακτική με το καλημέρα ξεπερνά την κάθε φαντασία αιρετού.
Τον καλώ να εφαρμόσει το νόμο και να με καλέσει σε ορκωμοσία αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση θα πράξω τα νόμιμα,δηλαδή προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και θα προχωρήσω σε καταγγελία παράβασης καθήκοντος.

Πράγματι το όνομα της παράταξης του κ.Μυλωνάκη «Αλλαζουμε» δείχνει πως η αλλαγή που ευαγγελίζεται είναι σε εξέλιξη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ι.ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Νεότερη Παλαιότερη