Στήριξη στον Γιάννη Σταθόπουλο από τον Σπύρο Παπαγεωργίου

Μπροστά στην κάλπη της Κυριακής 15 Οκτωβρίου: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες…»

Η εκλογική μάχη της ερχόμενης Κυριακής 15 Οκτωβρίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το αύριο της πόλης μας. Κανένας εφησυχασμός ή αποχή δεν μας απαλλάσσει από τις ευθύνες που έχουμε. Μόνο η συνειδητή μας ψήφος, μπορεί να μας δώσει το δικαίωμα να ελπίζουμε στη διεκδίκηση του καλύτερου αύριο για την πόλη μας και για τα συλλογικά αγαθά που αξίζουμε να έχουμε ως πολίτες – δημότες της Αγίας Παρασκευής. 

Απέναντι σε ότι πιο ‘‘παλιό’’ υπάρχει στα αυτοδιοικητικά δεδομένα της πόλης μας, που όμως φόρεσε τον μανδύα του ‘‘νέου’’ γιατί τώρα τελευταία ‘‘πουλάει’’… φυσικά και δεν υπάρχει δίλημμα. Αν θέλουμε να ορίσουμε με αξιώσεις το μέλλον μας, οφείλουμε να μελετήσουμε το παρελθόν μας και τι κρύβεται πίσω από αυτό. Οι καιροί που ζούμε αντικειμενικά δεν επιτρέπουν επικίνδυνους πειραματισμούς… 

Για εμένα, που επιτρέψτε μου να πω ότι γνωρίζω σε βάθος τα αυτοδιοικητικά δεδομένα και την εξέλιξη της πόλης μας τα τελευταία 50 χρόνια, στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής εκφράζω ανεπιφύλακτα την στήριξη μου στον ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ και στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των πολιτών Αγίας Παρασκευής». 

* Ο Σπύρος Παπαγεωργίου ήταν αντιδήμαρχος οικονομικών και δημοτικός σύμβουλος της Νίκης την περίοδο 2014-2019

Νεότερη Παλαιότερη