Το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής

pixabay / qimono
Το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής, είναι σημαντικό για την εξέλιξη της πόλης. Θεωρώ ότι οι παλαιοκομματικές τακτικές δεν πρέπει να επικρατήσουν. Έχουμε από τη μία πλευρά ένα σύστημα που προσπαθεί να συνδέσει την αυτοδιοίκηση, με τις κομματικές εξαρτήσεις και χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να επικρατήσει. 

Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, επιθέσεις ad hominem, δολοφονίες χαρακτήρων, bullying στην αντίθετη άποψη, λασπολογίες και ανίερες συμμαχίες.

Από την άλλη έχουμε μια νέα σελίδα στην πολιτική ζωή της πόλης.

Οργάνωση, πρόγραμμα, σχέδιο, γνώση, όρεξη για δουλειά, αντιπαράθεση επιχειρημάτων, κριτική ενεργειών και όχι προσώπων, ήθος, ενωτικός λόγος, θετική προσέγγιση.

Όλα αυτά έχουν φέρει πανικό στο κατεστημένο της Αγίας Παρασκευής που προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακόψει την εξέλιξη στην πόλη, εξαπολύοντας συντεταγμένα τρολ στα κοινωνικά δίκτυα, παραπληροφορώντας τον κόσμο και εκφοβίζοντάς τον.

Τι δεν ακούσαμε τις τελευταίες μέρες.

Ο Γιάννης Μυλωνάκης και οι Αλλάζουμε δεν θεωρούμε ότι η πόλη μας ανήκει.

Θέλουμε να την υπηρετήσουμε και να της δώσουμε αξία. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα παρεκκλίνουμε από τις αρχές που μας ένωσαν και το ήθος που μας διακατέχει. Θέλουμε να διοικήσουμε με συνεργάτες το προσωπικό του δήμου, σεβόμενοι τον κάθε δημότη, και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας συναινετικά, με διαβούλευση και ενωτικά με όλες τις παρατάξεις. Λοιπόν κύριοι, ο πολιτικός αμοραλισμός και ο αριβισμός την 15η Οκτώβρη τελειώνει για την Αγια Παρασκευή μας.

Μια νέα σελίδα και μια νέα εποχή θα ανοίξουνε για όφελος όλων. Την Κυριακή αυτή καλούμαστε όλοι να συμμετέχουμε.

Στις εκλογές κρίνουμε προγράμματα, επιχειρήματα και αξίες, δηλώνοντας την αποστροφή μας σε όσους προσπαθούν να μας ποδηγετήσουν γλείφοντας εκεί που έφτυναν πριν λίγες μέρες.

Τάσος Μπομπόνης

Νεότερη Παλαιότερη