Σ. Παπαμιχαήλ: Ένα ειλικρινές "ευχαριστώ" - Μια μεγάλη ευθύνη

Αγαπητές/οί φίλες/οι,
Δημότες της Αγίας Παρασκευής,

Με την ψήφο σας αναθέσατε την ευθύνη να κτίσουμε την πόλη των παιδιών μας. 

Οι 4.105 ελπίδες που προστέθηκαν στις 5.050 της πρώτης Κυριακής (σύνολο 9.155) εγκαθιστούν την 1.1.2024 τον κ.Ιωάννη Ν. Μυλωνάκη (ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ) στο αξίωμα του Δημάρχου της Αγίας Παρασκευής. Ενώ, οι 1.575 ελπίδες που προστέθηκαν στις 4.584 της πρώτης Κυριακής (σύνολο 6.159) επέμειναν στην παραμονή του κ.Ιωάννη Ε. Σταθόπουλου (ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ) στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Η διαφορά των 2.996 ψήφων δεν είναι μόνο αριθμητική. Είναι πολιτική, διότι ανοίγει μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την πόλη, που θα ολοκληρώσει επιτέλους την ανανέωση της τοπικής πολιτικής σκηνής και θα συμβάλει στον εκσυγχρονισμό της. 

Προσοχή όμως, δε νικήθηκε κανένας αντίπαλος, διότι στην πόλη μας δεν υπάρχουν ούτε είμαστε αντίπαλοι. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Πλειοψήφησε μία αυτοδιοικητική πρόταση, η πιο οργανωμένη, ανανεωμένη και σαφής, η οποία θα μπολιαστεί με ο,τι καλύτερο από τις άλλες προτάσεις για το κοινό καλό. 

Με θεσμική ηρεμία, μέσα στην οποία θα αναπτύσσονται η δημοτική δράση, ο αντιπολιτευτικός έλεγχος και η κοινωνική κριτική, θα οδηγήσουμε σταδιακά την πόλη εκεί που της αξίζει. Κρατάμε τα θετικά, αλλάζουμε τα αρνητικά. Αφήνουμε πίσω ο,τι στεναχώρησε και προσαρμοζόμαστε στην νέα περίοδο.
Καλή νέα αρχή σε όλους/ες.-

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝ.  ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠ

Νεότερη Παλαιότερη