Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το BBQ του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής

Η ετήσια εκδήλωση του Συστήματος πραγματοποιήθηκε μετά από ένα κενό 2 χρόνων λόγω της πανδημίας που μαστίζει την χώρα μας.

Όλα τα ενήλικα στελέχη είχαν συσσωρευμένη ενέργεια για να πραγματοποιήσουν την πιο επιτυχημένη εκδήλωση. Μέλη του Συστήματος, Γονείς, φίλοι και άλλοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στήριξαν το προσκοπικό εθελοντικό έργο.

Πάνω από 250 άτομα τίμησαν το καθιερωμένο πλέον BBQ, όπου μπορούσε κανείς να προμηθευτεί σουβλάκια και δροσιστικά ποτά. Η εξυπηρέτηση ήταν η καλύτερη, καθώς πίσω από τους πάγκους υπήρχαν ανήλικα και ενήλικα μέλη γεμάτα χαμόγελο.

Αυτό που ξεχώρισε ήταν η ζωντανή λαϊκή μουσική που έκανε τους περισσότερους να σηκωθούν από την καρέκλα και να μπουν στον χορό.

Η Aρχηγός του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής, Σοφία Δαγαλάκη, ευχαριστεί πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσης, όσους βοήθησαν στην εγκατάσταση και την απεγκατάσταση, καθώς και όλους εκείνους που τους στήριξαν με την παρουσία τους.

Η αγάπη που λαμβάνουν, τους δίνει δύναμη για να συνεχίζουν το εθελοντικό τους έργο και να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους.


 

Νεότερη Παλαιότερη