Το 1ο ΕΠΑ.Λ Αγίας Παρασκευής προσέφερε για 2η χρονιά ντομάτες παραγωγής του στο Κοινωνικό Μαγειρείο

Το 1ο ΕΠΑ.Λ Αγίας Παρασκευής προσέφερε στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου ντομάτες παραγωγής από τον βιολογικό λαχανόκηπο του σχολείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΠΑ.Λ

Στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, προσφέραμε ντομάτες ...παραγωγής μας στις 7/07/22. Τις ντομάτες παρέδωσαν ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ντάβος Κωνσταντίνος, συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, εκπαιδευτικό και μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, και τον εκπαιδευτικό του Ε.Κ. Αγίας Παρασκευής Κώστα Κωνσταντακέλλη, ενεργό μέλος της ομάδας που φροντίζει τον λαχανόκηπο.

Οι ντομάτες και τα ντοματίνια, γύρω στα 20 κιλά, είναι παραγωγή του βιολογικού λαχανόκηπου που καλλιεργείται με μεράκι στην ταράτσα του σχολικού κτιρίου, παράγοντας επίσης σε μικρές ποσότητες και άλλα εποχικά λαχανικά. Είναι η δεύτερη χρονιά φέτος, που η σχολική  κοινότητα προσφέρει μέρος των παραγόμενων καρπών στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στο Κοινωνικό Μαγειρείο, στην οδό Ρόδων 13, μας υποδέχτηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, κ. Κωβαίος, η Διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κα Αντωνία Γκίνη, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, Θεόδωρος Μπουρλιάσκος, καθώς και εργαζόμενοι. Η κα Γκίνη ενημέρωσε για το έργο της δομής, όπου παρέχεται καθημερινά σίτιση σε άπορους, άστεγους, άνεργους και ηλικιωμένους, με κριτήρια τα οποία έχουν εκ των προτέρων οριστεί και εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγίας Παρασκευής -Κοινωνικό Μαγειρείο, Παντοπωλείο και Φαρμακείο- προσφέρουν πολύτιμο έργο, στηρίζοντας τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της πόλης μας και καλύπτοντας βασικές και πολύ σημαντικές ανάγκες τους. 

Νεότερη Παλαιότερη