ΓΣΑΠ: Από την «κόλαση» στον «παράδεισο»…

omada gynaikwn


                                                           Η ομάδα Γυναικών του ΓΣΑΠ


ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΟΛΑΣΗ» ΣΤΟΝ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ»…


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΓΣΑΠ: 46-48
Δεκάλεπτα: 13-11, 09-12, 15-12, 09-13


Μπήκαμε στο δ΄ δεκάλεπτο με σκορ 37-35. Στο 35’ ο Ίκαρος είχε τρέξει ένα σερί 9-0 σε βάρος μας και είχαμε μείνει πίσω 11 πόντους (46-35)! Όμως η ομάδα μας βρήκε τη δύναμη να γυρίσει το παιχνίδι με ένα απίστευτο σερί 0-13 και να αφήσει φίλους και αντιπάλους άλαλους! Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις αθλήτριές μας γιατί πάλεψαν με έναν δυνατό  αντίπαλο και νίκησαν όλες τις αντιξοότητες του αγώνα. Και αυτές ήταν πολλές. Πρώτα απ’ όλα η συνεχιζόμενη καθίζηση της Έφης Καζαντζίδου, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις επιπτώσεις του τραυματισμού της από το αντιαθλητικό χτύπημα της Πριόνα στον αγώνα με το Π. Φάληρο. Η Έφη είναι ένα βασικό επιθετικό όπλο της ομάδας μας και το στερηθήκαμε και χτες. Ελπίζουμε η εικοσαήμερη διακοπή του πρωταθλήματος να μας την ξαναφέρει υγιέστατη στο παρκέ. Ύστερα η ομάδα μας έπρεπε να ξεπεράσει το κακό ξεκίνημα στο α΄ δεκάλεπτο  (στο 5΄χάναμε 7-0). Κυρίως όμως οι αθλήτριές μας έπρεπε να ξεπεράσουν το άγχος κα τον εκνευρισμό που μέχρι το 35΄τις είχε οδηγήσει σε 8 συνεχόμενες χαμένες βολές, σε 5 χαμένα ελεύθερα  λέι-απς, σε 14 λάθη, σε 9 άστοχα σουτ τριών πόντων. Και το κατάφεραν! Με αποκορύφωμα το τσαγανό που έδειξε η  Λωσταράκου με το εύστοχο σουτ υπό πίεση και από μέση απόσταση στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, η ίδια παίκτρια που 2΄πριν, με καταπληκτική κομπίνα με τη Γιουκάκη, βγήκε μόνη της με το καλάθι και το έχασε! Αλλά αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος που επιβραβεύει όσους έχουν πίστη στον εαυτό τους και πάθος για τη νίκη. Και τα κορίτσια μας χτες είχαν και πίστη και πάθος και έπαιξαν γρανιτένια άμυνα, όλες ανεξαιρέτως, από το πρώτο λεπτό του αγώνα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Και γι’ αυτό  πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους και μαζί με αυτές και εμείς οι φίλαθλοι που τις χειροκροτήσαμε με θαυμασμό για το κατόρθωμά τους. Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στα κορίτσια μας και στους προπονητές μας για την άξια καθοδήγηση της ομάδας μας. Με τη νίκη μας αυτή η ομάδα μας βρέθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ευχόμαστε  στο τέλος του  επόμενου αγώνα με τον Φάρο Κερατσινίου στο γήπεδό μας στις 27/03,  να βρεθούμε ακόμα ψηλότερα.


ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ( Ρουμπελάκης) Γιγουρτάκη, Στεφάτου 10 (2), Στεφάνου 5, Ευμορφοπούλου 13 (1), Σταυροπούλου, Ρουμπελάκη 8 (1), Καμαράτου, Παπαϊωάννου 1, Ζότοβα 9, Παπαδημητρίου, Φάρου, Λύρου.
ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος)  Γκάνια, Κοντογιάννη, Χαρίτου 5, Τσιαδή 8, Κανιαδάκη, Βελούδου 2, Λωσταράκου 6, Καράμπελα, Γιουκάκη 16(2), Κούκη, Μερισιώτη 8. 

Β. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


• ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α
ΓΣΑΠ – ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ : 20 – 0


Ο αγώνας δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα της ομάδας του Πικερμίου


• ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β : ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΓΣΑΠ: 52-19


Δεκάλεπτα : 13-04,23-07,08-04,08-04


Δεν τα κατάφεραν οι αθλήτριες της Β΄ ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη Χολαργού. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα μας να βρίσκεται πολύ πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν καλύτερη άμυνα, αλλά χωρίς να είμαστε εύστοχες στην  επίθεση. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή από όλους. Το μέλλον ανήκει στα κορίτσια γιατί το ταλέντο δεν τους λείπει.


ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Στρατίκη-Αθανασίου) Κανελλοπούλου, Τσενόλη, Πετρουλάκη, Παπαγεωργίου, Καβάσιλα, Θανασούλα, Χριστοφίδη, Γάτου, Σάιτα, Ιντζόγλου, Ζέρβα, Παπουτσή.


ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Ξηραδάκη,Πατσατζή, ΘεοφάνηΜ., Ζάβρα, Χονδροπούλου, ΘεοφάνηΙ., Τσιτρά,  Χαΐνη, Γάζου, Ζανίκα, Κυρκοπούλου, Γεωργοπούλου.


gsap_logo


Γ. ΜΙΝΙ: ΓΣΑΠ-ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ:29-44
Δεκάλεπτα:7-10,10-10,3-13,9-11


Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια των μίνι μας, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα μας να βρίσκεται πίσω στο σκορ με τρεις πόντους, όμως ένα μη παραγωγικό τρίτο δεκάλεπτο, δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Συνεχίζουμε χωρίς να απογοητευόμαστε, καθώς πιστεύουμε στις δυνατότητες των αθλητριών μας, όπου ελπίζουμε να φανούν στον επόμενο αγώνα, που θα γίνει την Κυριακή 27/3/16 στις 15:15(καθώς μεσολαβεί το αγωνιστικό μας ρεπό) στο γήπεδο του Κοντοπεύκου, με αντίπαλο τον ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΑΘ.ΔΑΦΝ.


ΓΣΑΠ: (Γιουκάκη, Χριστοδούλου)Κωλέτση, Φυρίγου,  Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Μπαόφτση, Κυρκοπούλου, Καρακατσάνη, Κακοσούρη, Μαΐστρου.
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: (Κανελλοπούλου) Παπαγεωργίου, Δασκαλοπούλου, Ζέρβα, Χριστοφίδη, Ιντσόγλου, Καραμιχαλάκη, Σαΐντα, Κυριακού, Τσαουσαΐ, Παπουτσή.


 


mini

                                Οι ομάδες ΜΙΝΙ του ΓΣΑΠ και του ΑΡΗ Χολαργού

 

Δ.  ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ


Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο η συνεστίαση του Συλλόγου μας στο κέντρο «Ο ΧΡΗΣΤΟΣ». Φιλική ατμόσφαιρα, κέφι και χορός από όλους σε μια βραδιά που όλοι την χάρηκαν με την καρδιά τους. Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο πρώην Δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο πρώην Πρόεδρος του ΓΣΑΠ και Διευθυντής της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Β΄ Αθήνας Θανάσης Φαλούκας, ο πρώην Πρόεδρος του ΓΣΑΠ Βαγγέλης Λημνιάτης, το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Τέλης Σερκεδάκης και ο βασικός χορηγός της ομάδας μας με τη σύζυγό του, Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΥΨΟΜΕΤΑΛ ΑΕ, Τάσος Μουστάκας. Ευχαριστούμε επίσης το τουριστικό γραφείο @HOLIDAYS που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μας προσέφερε ως δώρο, τριήμερη παραμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Καρπενήσι. Ο λαχνός κληρώθηκε στην οικογένεια της αθλήτριας των ΜΙΝΙ μας Βένιας Κωλέτση. Καλή διαμονή.


synestiasi gsap


Νεότερη Παλαιότερη