O ΓΣΑΠ τιμά την ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ gsap_logo
ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. – Ε.Σ.Κ.Α.
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ
ΑΧΑΙΩΝ & ΔΩΡΙΕΩΝ 20, 15343 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
e-mail : gsap1976@gmail.com, www.gsap.gr



Τρίτη  8 Μάρτη, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας , τιμάμε την ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ


Όπως όλοι γνωρίζουν, στον Δήμο μας, ήδη από την δεκαετία του 60, άρχισε να αναπτύσσεται το γυναικείο μπάσκετ, βρίσκοντας εύφορο έδαφος σε αθλήτριες γέννημα – θρέμμα της πόλης μας, οι οποίες με την πρωτοπόρα και αφιλοκερδή δράση τους, έβαλαν γερά θεμέλια για την ανάπτυξη του γυναικείου αθλητισμού στην Αγία Παρασκευή, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην χειραφέτηση της Αγιοπαρασκευιώτισσας  και στην καταξίωσή της ως συμμετέχουσα στα κοινωνικά δρώμενα .


Από τότε και μέχρι σήμερα χιλιάδες κορίτσια της πόλης μπαίνουν στα γήπεδα της καλαθόσφαιρας, από την παιδική τους ηλικία μέχρι και αυτή της ώριμης γυναίκας και γεύονται την χαρά της ομαδικής άθλησης, της άμιλλας, του συναγωνισμού, την χαρά της νίκης και την λύπη της ήττας. Πάνω από 1000 μάλιστα, σύμφωνα με τα αρχεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, απέκτησαν αθλητικό δελτίο και στελέχωσαν τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου, από τα μίνι μέχρι και τις γυναίκες. Από το 1987 το γυναικείο τμήμα του Συλλόγου μας συμμετέχει στο υψηλότερο επίπεδο της γυναικείας καλαθοσφαίρισης της χώρας μας, διαφημίζοντας το όνομα της πόλης μας σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας επί είκοσι εννέα συνεχή χρόνια, αλλά και διεθνώς.


Εφέτος ο Σύλλογος μας θα προβάλλει και θα αναδείξει στα πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού που θα διοργανώσει για την συμπλήρωση 40 ετών επίσημης αγωνιστικής δράσης, τον ρόλο της ΓΥΝΑΙΚΑΣ – ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ,  του βασικού συντελεστή της ανάπτυξης της γυναικείας καλαθοσφαίρισης της Αγίας Παρασκευής.



Με εκτίμηση για το ΔΣ


basket+1

Νεότερη Παλαιότερη