Τι δεν έδειξε η ΝΕΤ στην πλατεία του Αη Γιάννη

Στην πλατεία του Αη Γιάννη βρέθηκε το πρωί η Ν.Ε.Τ. έπειτα από κάλεσμα του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά ενώ έδωσαν το παρόν τόσο ο πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου "ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ" κος Βαβουγιός όσο και ο πρώην δήμαρχος κος Σιδέρης.


Ο κος Ζορμπάς επεσήμανε ότι η εγκληματικότητα του κέντρου μεταφέρθηκε στην περιφέρεια. Τόνισε πως τα κρούσματα της παραβατικότητας έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό στην περιοχή κάνοντας αναφορά στη ληστεία με τα καλάσνικωφ στα Πευκάκια, την κλοπή αυτοκινήτου στην περιοχή του Αη-Γιάννη καταγγέλοντας παράλληλα πως αυτά συμβαίνουν επειδή η αστυνόμευση της περιοχής δεν επαρκεί όταν οι αστυνόμοι καλούνται να φυλάξουν πολιτικούς, δημοσιογράφους κτλ.


Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο κος Βαβουγιός ο οποίος εξέφρασε την έντονη ανησυχία των κατοίκων της περιοχής. Προσέθεσε ότι η πλατεία κατά τις νυχτερινές ώρες γεμίζει με άτομα τα οποία ασκούν παραβατικές συμπεριφορές και πως  η κατάσταση έχει ξεφύγει.


Ο κος Σιδέρης έκανε λόγω για την αλλοίωση του χαρακτήρα της πλατείας αναφερόμενος στη χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, στην φασαρία που δημιουργούν κατά τις νυχτερινές ώρες ομάδες ατόμων στην περιοχή, όπως πριν λίγο καιρό η συμπλοκή ομάδων της πλατείας.


Παρόντες ήταν επίσης ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής.


Εν τω μεταξύ σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον πρώην δήμαρχο Αντώνη Σιδέρη και τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Αλεφαντή σχετικά με την ενοικίαση, αδειοδότηση και μελλοντική λειτουργία συγκεκριμένου καταστήματος στην περιοχή. Ενώ υπήρξαν αναφορές σε σερβιρίσματα αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους.

Νεότερη Παλαιότερη