Αγία Παρασκευή: Ξυλοκόπησαν 13χρονο για το κινητό του και το χαρτζιλίκι του

 


Συμμορία μασκοφόρων κουκουλοφόρων, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν μέρα μεσημέρι 13χρονο μαθητή στην Αγία Παρασκευή για να του αρπάξουν 5 ευρώ! 
 
Θύμα μιας άγριας συμμορίας, σύμφωνα με το protothema.gr,  έπεσε προπαραμονή Χριστουγέννων ο μικρός μαθητής. Το παιδί, βρισκόταν λίγο μετά τις 4 στην οδό Κνωσσού με το ποδήλατο του, όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων που φορούσαν κουκούλες και μαύρες μάσκες για τον κορωνοϊό τον κύκλωσαν και άρχισαν να του κάνουν χυδαίες ερωτήσεις.

Ο μαθητής, επιχείρησε να φύγει όμως οι δράστες όρμησαν πάνω του και του ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του. Το παιδί αντιστάθηκε και τότε τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Οταν είδαν ότι εξακολουθεί να αντιστέκεται, τον πέταξαν σε ένα σταθμευμένο όχημα και συνέχισαν να τον ξυλοκοπούν. Το θύμα, αναγκάστηκε να τους δώσει το τσαντάκι του που περιείχε μέσα το κινητό του τηλέφωνο, 5 ευρώ και ένα δολάριο. Το παιδί στην περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς είπε ότι η συμμορία των ληστών ήταν νεαροί, ύψους από 1.62 μέχρι 1.70,φορούσαν μαύρες μπλούζες με κουκούλες, μάσκες για τον κορωνοϊό ενώ μιλούσαν ελληνικά και μια άλλη γλώσσα που δεν μπορούσε να καταλάβει ποια ήταν.
Νεότερη Παλαιότερη