Ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού στέλνει ευχές και υπόσχεται πως θα συνεχίσει να διεκδικεί προς όφελος των συμπολιτών μας


Οι μέρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολες. Εκτός από τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση σε χιλιάδες εργαζόμενους, που οδήγησε άξιους επιστήμονες έξω από την χώρα, ήρθε και η πανδημία να ανατρέψει τη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Βιώνουμε την εποχή της πανδημίας, με κίνδυνο να συνηθίσουμε σαν καθημερινή είδηση την απώλεια ανθρώπινων ζωών, που μετριούνται μόνο με αριθμούς και φόβο δίχως άλλα συναισθήματα.

Παράλληλα υπάρχει η ανεργία, η μείωση της απασχόλησης, το κλείσιμο μαγαζιών και μικρών επιχειρήσεων, δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στους συνανθρώπους μας.


Παρόλα αυτά ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη του και αποδεικνύοντας ότι κάτω από τις μάσκες υπάρχει φωνή, διεκδίκησε κάτω από τις δύσκολες για όλους μας συνθήκες, τα πάγια αιτήματα των κατοίκων της γειτονιάς μας όπως είναι τα οικόπεδα στο ΟΤ118 και στο ΟΤ119.

Για το ΟΤ 119 στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει την πρωτοβουλία της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων ώστε το οικόπεδο να αποδοθεί οριστικά στον Δήμο για την κατασκευή δημοτικού σχολείου που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή μας.

Για δε το ΟΤ 118 με παρεμβάσεις στην δημοτική αρχή ζήτησε να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για την αγορά του και η απόδοση του στους κατοίκους ως χώρος πρασίνου.

Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ και να διεκδικούμε προς όφελος των γειτόνων και συμπολιτών μας.

Η χρονιά που φεύγει αλλά και η χρονιά που έρχεται πρέπει να μας κάνουν όλους πιο δυνατούς, να ανταπεξέλθουμε με αίσθημα ευθύνης στις δυσκολίες, να σταθούμε αλληλέγγυοι δίπλα ο ένας στον άλλο.


Το Δ.Σ. του συλλόγου κατοίκων Τσακού, αποφάσισε την εορταστική αυτή περίοδο, να βοηθήσει οικονομικά, με όσες δυνατότητες έχει, συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, που έχουν προβλήματα επιβίωσης λόγω της πανδημίας.

Να τονίσουμε εδώ, ότι οι οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου είναι περιορισμένες, γιατί ο Δήμος φέτος, αποφάσισε να μην χρηματοδοτήσει τους πολιτιστικούς συλλόγους, τον πυρήνα της κάθε γειτονιάς δηλαδή, εν μέσω πανδημίας.

 

Με την ευχή, να ξεπεράσουμε την σκληρή αυτή δοκιμασία ευχόμαστε σε όλους


Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά και ένα ειρηνικό 2021.

            


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ

Νεότερη Παλαιότερη