Τετάρτη 21/3: «Short is beautiful» αφιέρωμα στην ταινία μικρού μήκους από την Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής

lesxi

Αφιέρωμα «SHORT IS BEAUTIFUL»

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στην ταινία μικρού μήκους, με την προβολή τεσσάρων βραβευμένων ταινιών την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 8.00μμ στο Πέτρινο κτήριο, Πολιτιστικό Πάρκο “Στ.Κώτσης”, Σπάρτης 1, Αγ.Παρασκευή (είσοδος από Θεμιστοκλέους).

Θα προβληθούν οι ταινίες :

“Μαμά, γύρισα” του Δημήτρη Κατσιμίρη (διάρκεια 6′), ηθοποιοί Εύα Κουμαριανού, Γιάννης Τσορτέκης κ.α. Βραβείο Brussels Independent Film Festival 2017

mamagyrisa

“Brazuca” του Φαίδωνα Γκρέτσικου (διάρκεια 19΄), με πρωταγωνιστή τον μικρό Μπόϊκο Πασκάλεβ.Εύφημος Μνεία Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2017

brazuca
“Semele” της Μυρσίνης Αριστείδου (διάρκεια 14′), με τον Γιάννη Στάνκογλου και την μικρή Βασιλική Κοκκολιάδη. Βραβείο Generation K plus Φεστιβάλ Βερολίνου 2016.
semele

“Ο Καουμπόης” του Γιάννη Χαριτίδη (διάρκεια 22′), με τον Μανώλη Μαυρομματάκη, Μάκη Παπαδημητρίου κ.α. Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου Μανώλη Μαυρομματάκη, Φεστιβάλ «Νύχτες πρεμιέρας» της Αθήνας 2017.
cowboys

Οι σκηνοθέτες Δημήτρης Κατσιμίρης, Φαίδων Γκρέτσικος και Γιάννης Χαριτίδης θα είναι παρόντες στην προβολή και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, με συντονίστρια την δημοσιογράφο και μέλος της Λέσχης κ.Βάσω Κουζήγιαννη.

Ωρα προσέλευσης: 8 παρά τέταρτο.

Είσοδος- εισφορά 3 ευρώ.

Νεότερη Παλαιότερη