Aγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων ΓΣΑΠ

gsap


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 58 – 34
Δεκάλεπτα: 10-09, 19-11, 11-09, 18-05


Είχαμε εκτιμήσει (βλ. δελτίο τύπου 16-10-17), ότι η εμφάνισή μας με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου «δεν είναι εχέγγυο νέων σαρωτικών εμφανίσεων». Η εκτίμησή μας αυτή επιβεβαιώθηκε στον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα με τα Καλύβια. Το γεγονός είναι ότι η αντίπαλη ομάδα διαθέτει, κατά τεκμήριο, το καλύτερο ρόστερ στην φετεινή Α2 και προερχόταν από μία ήττα στα Χανιά, οπότε έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μην έχει δεύτερη συνεχόμενη και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Επίσης η ομάδα μας υστέρησε απελπιστικά στην επίθεση, όπου δε βρήκε λύση, αλλά είχε και μεγάλη αστοχία στο περιφερειακό σουτ. Το σκορ διευρύνθηκε στο δ’ δεκάλεπτο, όταν αποβλήθηκε η Γρίσπου με 5 φάουλ μόλις στο 31’ και όταν επικράτησε εκνευρισμός από την αστοχία μας, οπότε οδηγός μας ήταν το θολωμένο μυαλό. Πάντως, ένα στοιχείο που διατηρήσαμε ήταν το πάθος που έδειξαν τα κορίτσια μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οπωσδήποτε από αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος και κυρίως για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα την Κυριακή 29/10/17 (ώρα 19:30) με την Ελευθερία Μοσχάτου.

ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Αναγνώστου), Παζαρίδη 3(1), Σταμάτη 10(2), Καμμένου 3(1), Κοντογιάννη, Ρεντζεπέρη 4, Αξιοπούλου 9, Πολίτη 7, Μαστρογιαννίδου 10, Γκίνη, Καλημέρη, Τσουκαλά 12(1)
ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος), Γκάνια, Γρίσπου 2, Βαμβακά 7, Κλείτσα, Πετυχάκη Σ. 2, Πετυχάκη Χρ. 6, Πολιτοπούλου 13(2), Σαπαλίδου, Αμίτση, Κούκη, Δαμουλάκη

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ – Ε.Φ.Α.Ο.Ζ.:    63–33
Δεκάλεπτα :  26-03,  10-10, 17-04, 10-16

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα των νεανίδων μας! Τα κορίτσια μας έκαναν μια ωραία εμφάνιση, χωρίς να απειληθούν ούτε στιγμή από την αντίπαλη ομάδα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλες μας τις αθλήτριες να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα. Αυτή ήταν και η πρώτη αγωνιστική με τη φανέλα της ΑΓΙΑΣ για την αθλήτρια Μαρία Τοτώνη, η οποία δέθηκε άμεσα με την ομάδα με την ουσιαστική της συμμετοχή στον αγώνα. Την καλωσορίζουμε θερμά! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και την προπονήτριά τους! Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ εκτός έδρας (ΓΕΡΑΚΑΣ στις 21.45). αγώνα τους χάρησε τη νίκη. Το παιχνίδι έγινε σε πολύ ωραιο κλίμα με άψογη συμπεριφορά αθλητριών, κερκιδας και διαιτησιας. Συγχαρητήρια σε όλη την ομαδα για την προσπάθεια!

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Πλώτα 4, Χριστοπούλου, Αμίτση 5(1), Σαπαλίδου 10, Κανιαδάκη 12(2), Χριστοδούλου,  Κούκη 13,  Τοτώνη 6,  Δαμουλάκη 13, Ζανίκα.
Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. (Βερροιόπουλος, Κομνηνός):  Κυρίου 5, Κιαχίδου 2, Καστανιά, Μάνου, Χίνι 5, Μάνκο 2, Ψαρρού 13(1),  Ευαγγελίτση 5, Τσάτση, Ντόσι, Πουτερέ 1.

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΟΜΑΔΑ Α: ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΓΣΑΠ:42-31
Δεκάλεπτα:13-10,10-2,4-10,15-9

Έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα  παρακολουθήσαμε  το Σάββατο  στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής  του πρωταθλήματος  κορασίδων. Οι πολύ καλές άμυνες και από  τις δύο ομάδες ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα, όμως η ομάδα μας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το νεκρό επιθετικά  δεύτερο δεκάλεπτο, παρά το πολύ καλό  τρίτο. Επαινούμε τις αθλήτριες και τον προπονητή για την προσπάθειά τους, όμως πρέπει να εκμεταλλευθούμε την αγωνιστική αργία που ακολουθεί για μεγαλύτερη βελτίωση. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 4/11 στις 20:00 με αντίπαλο τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ στο κλειστό  του Αγίου Νικολάου Πατησίων.

ΚΑΟ Μελισσίων (Μάλαμα-Δούρου): Μαλεφάκη, Γεροντάκη, Μαρκουλάκου, Πενέλη,  Ντζαμαρά, Γεωργακλή, Σταμούλη, Κωνσταντινίδου, Γκούτση, Καρακατσάνη, Αλεξίου, Ματούση.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου-Τορβάς): Λούκα, Θεοφάνη, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Δασκαλοπούλου, Πατσατζή, Κωλέτση, Αλεξάνδρου, Ζανίκα Χ., Ζανίκα Κ., Κωλέτση, Γεωργοπούλου.
Νεότερη Παλαιότερη