Δυναμικό...μπάσιμο της NRG στον ΚΑΠ!

nrg_kap

Μια πολύ σημαντική χορηγία εξασφάλισε ο ΚΑΠ (Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής) από το γνωστό πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος NRG που εκτός από νοικοκυριά και επιχειρήσεις, υποστηρίζει και την ομάδα της πόλης μας.

Το δυναμικό αυτό “μπάσιμο” της NRG σηματοδοτεί και την επιστροφή της οικογένειας Χανδρή στην Αγία Παρασκευή, η οποία είχε διαθέσει στο παρελθόν 17 τόνους τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης ενώ είχε προσφέρει και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό.


Την “ασίστ” της χορηγίας έδωσε ο αντιπρόεδρος του ΚΑΠ, τ. Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αγίας Παρασκευής και οικονομολόγος, Τίμος Κωστόπουλος (είχε μεσολαβήσει και για τις χορηγίες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, του οποίου είχε αναλάβει το στήσιμο) καθώς διατηρεί στενούς οικογενειακούς δεσμούς με την οικογένεια Χανδρή. Είναι άλλωστε γνωστό ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρόεδρος της NRG, Αλέξανδρος Χανδρής υπήρξαν συμφοιτητές στο Λονδίνο.




[caption id="attachment_63970" align="aligncenter" width="561"]Ο πρόεδρος του ΚΑΠ, Γιώργος Οικονόμου μαζί με τον αντιπρόεδρο, ΄Τίμο Κωστόπουλο Ο πρόεδρος του ΚΑΠ, Γιώργος Οικονόμου (δεξιά) μαζί με τον αντιπρόεδρο, Τίμο Κωστόπουλο (αριστερά)[/caption]

Η παρουσία ενός μεγάλου χορηγού όπως η NRG στα αθλητικά δρώμενα της Αγίας Παρασκευής έχει μεγάλη σημασία και αξίζουν ιδιαίτερης μνείας, τόσο οι κ.κ. Οικονόμου και Κωστόπουλος όσο φυσικά ο πρόεδρος της NRG, Αλέξανδρος Χανδρής, ο αντιπρόεδρος και μεγαλομέτοχος της “Κύκνος” Δημήτρης Κακογιάννης και ο έτερος αντιπρόεδρος, Νικόλας Σαρλής (γιος της Ρένας Πετζετάκη) για την επισφράγιση της συνεργασίας.

Νεότερη Παλαιότερη