Ανασκόπηση των αγώνων μπάσκετ του ΓΣΑΠ

Α. ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΣΑΠ-ΠΑΟ: 60-109


Δεκάλεπτα: 16-37, 11-26, 17-27, 16-19


Ο Παναθηναϊκός, με επιβλητική εμφάνιση, πέρασε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών και έδειξε την σαφή ανωτερότητά του, σε όλα τα επίπεδα, από τη δική μας ομάδα. Για εμάς η πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου ήταν ήδη μια μεγάλη επιτυχία και μόνο με κάποιο θαύμα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Τα κορίτσια μας πάντως σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τα παράτησαν και έδειξαν τις ικανότητές τους βγάζοντας αρκετές ωραίες φάσεις. Από τα ευχάριστα ήταν η εμφάνιση των μικρών χορευτριών της Σχολής Χορού Μάκη Μπέτση ( την οποία και ευχαριστούμε) στα διαλείμματα του αγώνα, το χορευτικό των οποίων είχε σκοπό να διδάξει πολιτισμό. Από τα δυσάρεστα, η βίαιη είσοδος οπαδών του Παναθηναϊκού μέσα στο γήπεδο! Ευτυχώς, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και του προέδρου του ερασιτέχνη ΠΑΟ κ. Μιχαλαριά, τον οποίο και ευχαριστούμε, απεφεύχθησαν τα χειρότερα και οι επιπτώσεις περιορίστηκαν μόνο στην ηχορύπανση.


gsap_pao


φωτο: οι φίλαθλου του  ΓΣΑΠ (από τον αγώνα ΓΣΑΠ-ΠΑΟ)


Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου. Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννη Σταθόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεράσιμο Βλάχο, τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ , τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Β΄ Αθήνας κ. Αθανάσιο Φαλούκα, καθώς και τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Δημήτρη Βαλασιάδη και Τέλη Σερκεδάκη.


kazantzidou


φωτο: η Εφη Καζαντζίδου στις βολές (από τον αγώνα ΓΣΑΠ-ΠΑΟ)


Ακόμη ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του αγώνα ΓΥΨΟΜΕΤΑΛ ΑΕ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ, ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ – CITROEN, ΧΡΗΣΤΟΣ(ταβέρνα), ELECTRONET Τσαλαμίδας, ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΙΚΟΛΗΣ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ MIKELLI, JP LIFTS (ανελκυστήρες), όπως επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης Agia Paraskevi-guide, ΑΜΑΡΥΣΙΑ, ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ και ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ για την προβολή των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας. Ακόμα ευχαριστούμε το Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής για την παρουσία και την ψύχραιμη στάση του. Ο ΓΣΑΠ για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια επιχείρησε να υπερβεί τα συνήθη με την ζωντανή μετάδοση μέσα από το διαδίκτυο (sportshero.gr – έχει αναρτηθεί το βίντεο του αγώνα), με διαφημιζόμενους χορηγούς και εμφάνιση μαζορετών. Νομίζουμε ότι, παρά τα λάθη και τις παραλείψεις μας, τα θετικά σχόλια των παρευρεθέντων δείχνουν ότι τα καταφέραμε. Τέλος ευχαριστούμε τις αθλήτριές μας και τους προπονητές μας για την προσπάθειά τους..


ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Μπουκίτα , Κοντογιάννη 2, Χαρίτου, Τσιαδή 6, Κανιαδάκη, Βελούδου, Λωσταράκου 4, Καζαντζίδου 25 (1), Καράμπελα, Γιουκάκη 15(1), Κούκη 2, Μερισιώτη 4.


ΠΑΟ (Πρέκας): Καλέντζου 6(2), Δανούση 2, Αυτζή 8(2), Αλμπάνεζ 17(3), Κόνιαλη 14, Παντέλη 11, Σλούκα 6 (2), Διέλα 7(1), Πατεράκη 5(1), Λύμουρα 7(1), Ντέλβα 22, Κυριακοπούλου 4.


mazoretes betsi


φωτο: οι μικρές μαζορέτες της σχολής χορού Μπέτση (από τον αγώνα ΓΣΑΠ-ΠΑΟ)


Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΓΣΑΠ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ 41-24


Δεκάλεπτα: 10-2, 9-8, 7-2, 15-13


Την νίκη κατέκτησε η ομάδα των νεανίδων μας με αντίπαλο τον ΑΟ Λαγονησίου. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες για την προσπάθεια τους! Επόμενος αγώνας την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, με αντίπαλο την ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολις.


ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Μαμαλιγκα, Λουκα 2, Δασκαλακη, Κουκη Ελ. 1, Χριστοπουλου 7, Περβανα 3(1), Κανιαδακη, Κουκη Ειρ. 17, Καραμπελα 11


Λαγονήσι (Τσομπανάκη): Μαλκογιαννη 12, Κερμεκερη, Χαιδου, Πασαι, Καραδημητριου, Αρμενη, Κατσικη Θ. 3(1), Αποστολου 4, Κατσικη Γ 5(1), Τζιουμακη


Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : (ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ)


1) ΙΑΣΩΝ ΑΟΣ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΓΣΑΠ : 55-17 ( 17/12/15 από αναβολή)


Δεκάλεπτα : 12-04,17-04,22-02,04-07


Αδύναμη εντελώς φάνηκε η ομάδα μας στον αγώνα με τον Ιάσονα Κολωνού και από το πρώτο δεκάλεπτο μείναμε πολύ πίσω στο σκορ. Άσχημη ψυχολογία, συνεχόμενα λάθη και πολλές άστοχες βολές επικράτησαν στα πρώτα 3 δεκάλεπτα.


Το τέταρτο δεκάλεπτο έπαιξαν κάπως καλύτερα αλλά δεν ήταν αρκετό για να καλύψει τη μεγάλη διαφορά που είχε δημιουργηθεί


ΙΑΣΩΝ (Ποφαντη): Λαλέογλου, Γαβριηλίδη, Σκαλομπάκα, Σπυράτου, Πρέγκα, Δέρη, Τόλη, Γαβριηλίδη Α, Πελέκη Ε, Πελέκη Δ, Κουρίχ.


ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Λάιου Πατσατζή, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου..


2) ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΣΑΠ : 30-28 (19/12/15)


Δεκάλεπτα : 09-06,04-05,10-12,07-05


Ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι μας χάρισαν προχτές οι δύο ομάδες, που και στα τέσσερα δεκάλεπτα βάδιζαν με απόσταση αναπνοής. Φοβερή συνεργασία, πείσμα και αγωνιστικότητα επικράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ενώ είμαστε έτοιμοι να βρεθούμε στην παράταση στο τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου πέτυχαν οι αντίπαλοι καλάθι το οποίο και τους έδωσε τη νίκη.


Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 09-01-2015 στις 19.30 , στο γήπεδο μας με αντίπαλη ομάδα τον Προμηθέα.


ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (Ηλιόπουλος-Μπαγλατζή): Μάρρα, Σταμέλου, Μαρίνη, Μπαιρακτάρη, Φέγγου, Κατσανού ,Πίντζου, Μαρίνη ,Καράμπελα ,Μαχαίρα, Μεθενίτη.


ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου-Αργυρίου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα,  Λάιου, Ξηραδάκη,  Ζανίκα,  Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου..


Δ. ΜΙΝΙ: ΓΣΑΠ-ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: 74-34


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-6,20-8,16-8,22-12


Νίκη για την ομάδα των μίνι μας την Κυριακή, όπου εξασφάλισαν την πρόκριση στην Β φάση του τουρνουά. Τα κορίτσια μας έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι στην ομάδα του Αγ. Νικολάου, όπου με προσοχή στην άμυνα και ωριμότητα στην επίθεση, μας πρόσφεραν χαρά και αισιοδοξία για την συνέχεια . Ευχαριστούμε πολύ την προπονητριά μας για την δουλειά της και τις αθλητριές μας για την προσπαθειά τους. Τους ευχόμαστε για το 2016, υγεία και κάθε επιτυχία στις δραστηριοτητές τους. Ο επόμενος αγώνας είναι τον καινούργιο χρόνο στις 17/1/2016 με τον ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ στις 11:00πμ στο γήπεδο Παιανίας.


ΓΣΑΠ(Γιουκάκη): Γιαννακού ,Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Καρακατσάνη, Κακοσούρη, Μαΐστρου.


ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ(Γκίκας): Νταβρή ,Βουλγαρίδη, Μπάρμπα, Κολοκούρη, Δελημπάκη, Βουλγαρίδη Β, Σαμλίδη,  Αντύπα, Ρογάρη, Μάρκου, Σκιαδά, Αρσενίου.


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Νεότερη Παλαιότερη