Τικ τακ, τικ τακ - Μετράει αντίστροφα ο χρόνος για το νέο Δημαρχείο και τον εργολάβο

Τελειώνουν τα ψέματα και το παιχνίδι με το χρόνο για όλους τους εμπλεκόμενους και ιδίως την Περιφέρεια Αττικής σχετικά με το έργο της ανέγερσης του νέου Δημαρχείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που θεωρητικά τώρα θα έπρεπε να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσής του.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης τόσο απαντώντας σε σχετικό ερώτημα συνδημότη μας όσο και κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η σύμβαση του εργολάβου λήγει στις 21 Απριλίου 2024 και η πρόθεσή του είναι να εγκαταλείψει το έργο κι αυτό είναι η κατάσταση που κληρονομεί η νέα Δημοτική Αρχή. Όπως είναι γνωστό ο ανάδοχος  έχει καταθέσει αίτημα λύσης της σύμβασης εδώ κι αρκετό καιρό από τα τέλη του 2022 [το οποίο έχει εγκριθεί αλλά δεν έχει υλοποιηθεί] διότι είναι ασύμφορο οικονομικά.

Καθώς το έργο υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι η πρώτη ενέργεια είναι να συναντηθεί άμεσα με το νέο Περιφερειάρχη κ. Χαρδαλιά προκειμένου να διαφανεί η πρόθεσή του ώστε να βρεθεί μια λύση για να ολοκληρωθεί το έργο και να αποφευχθεί μια ακόμη τρύπα στην πόλη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλωνάκης πρόκειται για ένα έργο που ενώ ξεκίνησε περίπου ταυτόχρονα με την ανέγερση του νέου Δημαρχείου του Χαλανδρίου, βρίσκεται ακόμη στις εκσκαφές, ενώ στο γειτονικό Δήμο ολοκληρώνεται. 

Αξίζει πάντως να αναρωτηθεί κανείς τι έκανε διαφορετικά το Χαλάνδρι κι απέφυγε τις περιπέτειες.

Νεότερη Παλαιότερη