Κάναμε μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αγίου Ιωάννου αφήνοντας την παιδική χαρά στην κατάσταση που βρίσκεται;

Μια ενδιαφέρουσα είδηση έφερε στο φως η απάντηση που δόθηκε από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Μυλωνάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Ρώτα το Δήμαρχο" σε μια συνδημότισσά μας η οποία έθεσε το ζήτημα των παιδικών χαρών της πόλης συνολικά αλλά και της ανεπάρκειας να καλύψει τις ανάγκες η αντίστοιχη της πλατείας Αγίου Ιωάννου.

Αναφερόμενος ο Δήμαρχος στο συνολικό πρόβλημα των παιδικών χαρών που όπως είπε είναι σε πολύ κακή κατάσταση και την ανάγκη αντιγραφής επιτυχημένων πρακτικών άλλων δήμων [πχ Παπάγου - Χολαργού] αποκάλυψε ότι έγινε η μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας Αγίου Ιωάννου δίχως να συμπεριληφθεί σε αυτή η υπάρχουσα παιδική χαρά.

Ο κ. Μυλωνάκης ανέφερε πως η κίνηση αυτή δεν ήταν επιλογή της αρμόδιας υπηρεσίας, αλλά απόφαση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής χαρακτηρίζοντας ανεπίτρεπτο να παραδοθεί στους κατοίκους της γειτονιάς μια ανακαινισμένο πλατεία με μια παλιά παιδική χαρά.

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δόθηκε εντολή κατά την αυτοψία που έγινε στο έργο με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο να ανακαινιστεί και η υπάρχουσα παιδική χαρά και να παραδοθεί μαζί με τη δεύτερη καινούρια στα παιδιά της γειτονιάς.

Νεότερη Παλαιότερη