Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Νέα Αρχή

Με μεγάλη συμμετοχή δημοτών, παλαιότερων και νέων αυτοδιοικητικών, φορέων και εκπροσώπων συλλογικοτήτων της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή». Η εκδήλωση είχε συναινετικό κλίμα και γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ τα 200 κομμάτια πίτας δεν ήταν αρκετά για να μοιραστούν στους παρόντες.

Ο Γιώργος Οικονόμου στο καλωσόρισμα ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, ειρήνη, ευημερία για την Πατρίδα μας, την κοινωνία και την πόλη μας. Διαβεβαίωσε ότι η Νέα Αρχή θα παραμείνει ενεργή στον δύσκολο δρόμο της μελέτης των προβλημάτων και των προτάσεων για την επίλυσή τους. Μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «η πόλη πρέπει να λύσει πολλά προβλήματα όπως η στάθμευση, το κυκλοφοριακό, το μπλοκάρισμα των βασικών υποδομών (Νέο Δημαρχείο και Κολυμβητήριο) ,η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, οι νέες αθλητικές υποδομές, τα θέματα της σχολικής στέγης, της καθημερινότητας , της καθαριότητας και της διαχείρισης των αστικών αποβλήτων, της Πολιτικής Προστασίας και τόσα άλλα που τα έχουμε αναπτύξει αναλυτικά».

Η Νέα Αρχή προτάσσει το συμφέρον της πόλης και θεωρεί ότι αντίπαλος είναι τα προβλήματα, απέναντι στα οποία θα σταθεί ως αρωγός με προτάσεις και λύσεις για την οριστική επίλυσή τους. Σε συναινετικό κλίμα και ο χαιρετισμός του Δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη που εξήρε τις προτάσεις του Γιώργου Οικονόμου και μάλιστα την τελευταία για την δέσμευση χρήσης των εκτάσεων την έφερε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Κρητικίδης επεσήμανε το καλό κλίμα και την εποικοδομητική παρουσία του Γιώργου Οικονόμου με απόψεις και τεκμηριωμένες προτάσεις. Τέλος, ο Γιάννης Σταθόπουλος διαβεβαίωσε κι αυτός ότι θα συνεχιστεί η συνεννόηση και το καλό κλίμα μεταξύ των παρατάξεων για το καλό της πόλης.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Νεότερη Παλαιότερη