Ήττα σοκ για τις Γυναίκες του ΓΣΑΠ στο Αργος

Το τμήμα γυναικών θέλει ξεμάτιασμα! Πέρα από την ήττα-σοκ στο Άργος,  στο δ’ δεκάλεπτο η αρχηγός μας τραυματίστηκε σοβαρά στη μύτη σε σύγκρουσή της με αντίπαλη παίκτρια με αποτέλεσμα να βρεθεί αιμόφυρτη στο παρκέ επί ένα πεντάλεπτο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου, όπου ευτυχώς δεν είχε κάταγμα, αλλά της έγιναν πλαστικά ράμματα. Κατά τα άλλα οι νεάνιδες δεν αγωνίστηκαν λόγω κακοκαιρίας. Οι κορασίδες  ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον ΜΕΛΑ, οι παγκορασίδες πέτυχαν νέα νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας κορασίδων που συμμετέχουν  και τα Γαλανόλευκα Αστέρια συνέχισαν την εκπαιδευτική τους πορεία.

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΔΑΝΑΟΙ ΆΡΓΟΥΣ-ΓΣΑΠ 35-30 (10-4, 08-16, 07-05, 10-05)

Διαιτητές: Θεοδοσόπουλος- Μπολάνο

Απίστευτο αποτέλεσμα και όμως αληθινό! Όχι γιατί χάσαμε - η ήττα σε έναν αγώνα μπάσκετ είναι μέσα στην αθλητική ζωή -, αλλά γιατί σε ένα παιχνίδι που σταματήσαμε την αντίπαλη ομάδα στους 35 πόντους, εμείς δεν καταφέραμε να βάλουμε 36 σε 40 λεπτά! Η επιθετική δυστοκία της ομάδας έχει όμως ξεκινήσει από την  περασμένη αγωνιστική (14/01) με την Άμιλλα Περιστερίου και το σχολιάσαμε τότε με τις εξής φράσεις: «Η ομάδα μας είχε ένα σαρωτικό πρώτο δεκάλεπτο, αμυντικά και επιθετικά και στη συνέχεια «κόλλησε» επιθετικά για όλο τον υπόλοιπο αγώνα…για τα επόμενα τρία δεκάλεπτα το καλάθι το βλέπαμε με το κυάλι… Την επόμενη αγωνιστική που θα γίνει σε 15 ημέρες (28/01) στο Άργος περιμένουμε ασφαλώς ένα διαφορετικό πρόσωπο». Είδαμε όντως ένα διαφορετικό πρόσωπο, αλλά προς το πολύ χειρότερο! Ο αγώνας ασφαλώς δεν αξίζει σχολιασμού, παρά μόνο ότι είδαμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μπάσκετ, σε επίπεδο Α2 Εθνικής Κατηγορίας και από τις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά εμείς εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στις αθλήτριες και στον προπονητή μας! Η ίδια ομάδα είναι αυτή που μας χάρισε ωραίες στιγμές και η ίδια είναι αυτή που θα βρει την δύναμη να επανέλθει σε αυτές!

Δαναοί Αργους (Νώντας): Δανούση 5, Χελιώτη 11, Μπάλλα 7(1), Ζαρόκωστα 2, Χρυσοστομίδου 5, Κυριάκου, Σβορώνου 5, Μπενέκη.

ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης, Στρατής): Τσιαδή 3, Κεσσέ 6, Γρίσπου, Γιαμπάνη 8, Βούλγαρη 4, Καραχάλιου 4, Πολιτοπούλου 1, Κυρκοπούλου 2, Κακοσούρη, Φραγκούλη, Σπυρίδωνος 2.


Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Μ.Ε.Λ.Α.Σ – Γ.Σ.Α.Π: 44-37 (9-10, 8-13, 7-7, 20-7)

Το Σάββατο 27/1 (ώρα 11.30) στο κλειστό γυμναστήριο του πολυκλαδικού λυκείου Αιγάλεω, οι κορασίδες μας αγωνίστηκαν εναντίον του Μ.Ε.Λ.Α. στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορασίδων. Δυστυχώς, βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές. Τα 9 κορίτσια μας έπαιξαν καλά, ήταν μπροστά στο σκορ για 3 δεκάλεπτα (24-30 στο τέλος τους τρίτου δεκαλέπτου). Στο τέλος του 3 δεκαλέπτου τραυματίστηκε μια αθλήτρια με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει και αποβλήθηκαν με 5 φάουλ στην αρχή της τέταρτης περιόδου (να σημειώσουμε ότι η αντίπαλη ομάδα είχε 2 μόνο παίκτριες που μετά βίας συμπλήρωσαν 4 φάουλ στο τέταρτο δεκάλεπτο!!!). Το μεγαλύτερο μέρος της 4ης περιόδου, με πέντε μόνο παίκτριες διαθέσιμες, δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε, χάσαμε το ρυθμό μας, με αποτέλεσμα να χάσουμε με επιμέρους σκορ 20-7 και κατά συνέπεια να ηττηθούμε σε ένα πολύ κρίσιμο για τη συνέχεια αγώνα.

Επόμενος αγώνας στην έδρα μας στις 18.00 το Σάββατο 3/2 με το Σπόρτινγκ. Καλή συνέχεια στα κορίτσια που πραγματικά προσπαθούν και σίγουρα μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα.

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής) Τούτση, Παραπαγκίδου, Κασκαβέλη, Συρίγου, Λάσκαρη Ρ., Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη


Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

ΓΣΑΠ Β΄ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ: 65 - 39

Με κεκτημένη ταχύτητα από την εκτός έδρας νίκη στον Μαραθώνα, τα κορίτσια επικράτησαν σε όλα τα σημεία των κοριτσιών του Βριλησσιακού και πήραν τη νίκη.

Συνεχίζουμε δυνατά στο β’ γύρο, ακολουθεί το παιχνίδι με τη Σχολή Μωραΐτη το Σάββατο στις 17:00. Να είμαστε όλοι καλά και να δώσουμε το παρών!

ΓΣΑΠ (Ναζίρη) Καραπατή, Γιάλα, Πρίφτη, Αθανασίου, Ανδρέου, Σεφερλή, Μιχαλάτου, Πάγια, Ανδρεούλη, Καραδήμου, Πρέζα


Δ. ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Γ.Σ.Α.Π - ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα των Μελισσίων. Ήταν ένας αμφίρροπος αγώνας όπου παίξαμε μπάσκετ δεχόμενοι συγχαρητήρια της υπεύθυνης αναπτυξιακού της ομοσπονδίας κ. Αγγελική Μπακαλάκη.

ΓΣΑΠ (Ναζίρη – Χαροκόπου) Σεφερλή, Αθανασίου, Φουρναράκη, Καλαπόδα, Ντρακότι, Θεοδωροπούλου, Σπηλιοπούλου, Κυρίτση, Χουρδάκη, Κωτσάκη.

ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το Σάββατο  27/01 στο τέλος της προπόνησης το τμήμα  των γυναικών  με πρωτοβουλία των εφόρων Ντίνας Κακοσούρη και Εύης Βουκελάτου έκοψε την πίτα του. Τυχερή η Ιωάννα Τσιαδή . Νά 'σαι πάντα καλότυχη Ιωάννα!

Νεότερη Παλαιότερη