Πολίτες ακινητοποίησαν 32χρονο Ρουμάνο πορτοφολά - μέλος σπείρας στον σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας

Τον δάσκαλο του βρήκε ένας 32χρονος Ρουμάνος στον σταθμό του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, ο οποίος μαζί με άλλα δύο άτομα αφαιρούσε πορτοφόλια από ανυποψίαστους επιβάτες, όπως γράφει το vrilissianews.gr.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα που βρισκόταν στις σκάλες του σταθμού μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας με σκοπό να επιβιβασθεί στο συρμό και να μεταβεί στο Αεροδρόμιο αντιλήφθηκε τον 32χρονο να αφαιρεί από το εσωτερικό της τσάντας της, την οποία φορούσε στην πλάτη της, το πορτοφόλι της το οποίο περιείχε την αστυνομική της ταυτότητα, έγγραφα καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, περίπου. Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια ενώ διαπίστωσε ότι ο 32χρονος παρέδωσε το πορτοφόλι της, σε άλλο συνεργό του και εκείνος με την σειρά του σε τρίτο δράστη, ο οποίος διέφυγε με το πορτοφόλι.

Άμεσα ενημερώθηκε το 100 από τη γυναίκα. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο και τον οδήγησαν στο ΤΑ Χαλανδρίου. Οι άλλοι δύο συνεργοί του αναζητούνται.

Μάλιστα μια εργαζόμενη καθαρίστρια στον σταθμό του Μετρό, βρήκε το πορτοφόλι της γυναίκας, το οποίο και της παραδόθηκε επί τόπου, με τα χρήματα όμως να λείπουν.

Νεότερη Παλαιότερη