Τι συμβαίνει ώστε δύο κορυφαίοι υποψήφιοι κι ένας αντιδήμαρχος μιλούν για σεβασμό;

Τα πρώτα 24ωρα μετά την εκλογική αναμέτρηση υπήρξε ένα κύμα τοποθετήσεων από υποψηφίους της παράταξης "Αγία Παρασκευή - Η πόλη μας" τα οποία προχώρησαν σε δημόσιες δηλώσεις. Αναφερόμαστε στους κ.κ. Μπριάνη, Ζόμπολα και την κ. Αναστασιάδου.

Την αρχή έκανε την Τετάρτη ο κ. Μπριάνης ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για «απόλυτο σεβασμό στο μήνυμα της κάλπης της πρώτης Κυριακής».

Στη συνέχεια το πρωί της Πέμπτης ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Νεολαίας, Νίκος Ζόμπολας κατέληξε λέγοντας:

«Οι πολίτες έχουν κρίση και οι παρασκηνιακές διαδικασίες δεν έχουν θέση στις σύγχρονες δημοκρατικές κοινωνίες.

Θα πρότεινα να σεβαστούν όλοι την ελεύθερη δημοκρατική έκφραση της επόμενης Κυριακής και να σταματήσουν τις νουθεσίες, ευτελίζουν την διαδικασία και την κεντροδεξιά παράταξη μας και κυρίως αυτό-εξευτελίζονται
».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η σκυτάλη πέρασε στην κ. Αναστασιάδου που ανέφερε πως «η μυστικότητα της ψήφου, καθώς και το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής υποψηφίου πρέπει να τυγχάνουν απόλυτου σεβασμού».

Ο κ. Μπριάνης και η κ. Αναστασιάδου είναι από τα άτομα που πήγαν εξαιρετικά καλά στην σταυροδοσία. Επίσης ο κ. Ζόμπολας αποτελεί στέλεχος της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Για ποιο λόγο αισθάνθηκαν την ανάγκη να κάνουν τις συγκεκριμένες αναφορές και να αποσαφηνίσουν τη θέση τους; 
 
Συμβαίνει στο παρασκήνιο; Υπάρχουν κι άλλοι που ενδεχομένως από δεν έχουν τοποθετηθεί;

Ας μην ξεχνάμε πως την αρχή έκανε η Εφη Καψοκεφάλου που έκανε λόγο για ουδέτερη στάση και ανάγκη για «αυτογνωσία, αυτοκριτική και ταπεινότητα».
Νεότερη Παλαιότερη