Έφη Καψοκεφάλου: Είναι ώρα για αυτογνωσία, ταπεινότητα και αυτοκριτική - Δηλώνω ουδέτερη για το β΄ γύρο

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής ανάμεσα στους κ.κ. Μυλωνάκη και Σταθόπουλο, ήρθαν σε γνώση του Agiaparaskevi-guide.gr πληροφορίες για ετερόκλητες πολιτικά συνεννοήσεις.

Καθώς το θέμα των κινήσεων αυτών (που ίσως να είναι μηδαμινής σημασίας μετά το πρωτόγνωρο εκλογικό αποτέλεσμα), έχει αρχίσει να συζητείται, το Agiaparaskevi-Guide.gr επικοινώνησε με διάφορα πρόσωπα σε μια προσπάθεια να αποσαφηνιστεί τι τελικά ισχύει και τι όχι, και αν ορισμένοι τοπικοί παράγοντες της ΝΔ στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Σταθόπουλου.

Άμεση ήταν η απάντηση της Εφης Καψοκεφάλου η οποία ξεκαθαρίζει πως «Δεν στηρίζω δημόσια κανέναν [...] Δε συμφωνώ με τα επιχειρήματα ορισμένων περί επιλογής ΣΥΡΙΖΑ».

Η κ. Καψοκεφάλου δηλώνει «ουδέτερη στάση», την οποία μας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τονίζει, ενώ υπογραμμίζει πως είναι ώρα για «αυτογνωσία, αυτοκριτική και ταπεινότητα». 

«Η επιλογή μου» συμπληρώνει η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, «έχει να κάνει με προσωπική θεώρηση κι άποψη για το πως φθάσαμε ως εδώ».

Νεότερη Παλαιότερη