Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στη ΝΔ στην Αγία Παρασκευή

pixabay / Clker-Free-Vector-Images
Προβληματισμό και ερωτήματα προκαλεί η αρχική προσέγγιση καθώς επίσης η με μεγάλη καθυστέρηση αντίδραση ορισμένων στο απατηλό SMS που εστάλη την παραμονή των εκλογών στα μέλη της ΔΗΜΤΟ Αγίας Παρασκευής.

Η ΔΗΜΤΟ αρχικά κινήθηκε με νωχελικά αντακλαστικά κι αυτό στα πλαίσια μιας απλής διάψευσης.

Το ίδιο βράδυ ακολούθησε η ανακοίνωση από τον δικηγόρο, νυν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και εκλεγέντα με τους "Αλλάζουμε", Σωτήρη Παπαμιχαήλ πως «η υπόθεση οδηγείται από τον ίδιο στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τα κατά Νόμο».

Τη Δευτέρα ακολούθησε μήνυμα του γραμματέα της ΔΗΜΤΟ με στήριξη στις παραπάνω νομικές κινήσεις. 

Μετά από όλο τον ντόρο και αφού οι εκλογές αποτελούσαν παρελθόν, ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς με ανάρτησή του προ 3 ημερών αποφάσισε να τοποθετηθεί γράφοντας πως «πρέπει πάση θυσία να βρεθεί ποιος έστειλε το sms» και ότι ο θυμός των μελών είναι μεγάλος.

Βέβαια ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ, δε συμμεριζόταν την ίδια άποψη, τουλάχιστον τα πρώτα 24ωρα και μέχρι ένα σημείο μετά την ανάρτηση του απερχόμενου Δημάρχου. 

«Δυστυχώς δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν!» ήταν το πρώτο σχόλιό του για μια παράνομη ενέργεια που έκανε χρήση προσωπικών δεδομένων για να παραπλανήσει τα μέλη της ΔΗΜΤΟ με σκοπό να κατευθύνει την ψήφο τους και να αλλοιώσει ενδεχομένως το εκλογικό αποτέλεσμα. Τον ίδιο τον ενδιέφερε; Κι αν ναι, γιατί δεν κινήθηκε άμεσα; Ποιο θα ήταν άραγε το κλίμα σήμερα αν κ. Σταθόπουλος είχε επικρατήσει με 100 ψήφους διαφορά;

Αφού όμως του τράβηξαν το αυτί στα σχόλια οι αναγνώστες της ανάρτησης του Δημάρχου, με ακόμη 5 ώρες καθυστέρηση σχολίασε ότι ανέθεσε σε δικηγόρο να ασχοληθεί με το θέμα.

Από τα κεντρικά της ΝΔ ούτε φωνή ούτε ακρόαση.


Νεότερη Παλαιότερη