Μαλλιά κουβάρια η ΝΔ στην Αγία Παρασκευή: SMS με αποστολέα MELH-ND-AP για ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ - Πρώτη επίσημη αντίδραση

Αριστερά ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεξιά ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Δημήτρης Αλεφαντής - Η φωτογραφία είχε δημοσιευθεί στο FB
Ένα βήμα πριν το διασυρμό βρίσκεται η ΝΔ στην Αγία Παρασκευή μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Πρώτα ήταν η ανακοίνωση του πρόεδρου της ΔΗΜΤΟ που έκλεινε ελαφρά το μάτι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννη Σταθόπουλο. Ακολούθησε η παρουσία του στη χθεσινή προεκλογική ομιλία του τελευταίου στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Όμως εδώ και λίγη ώρα κυκλοφορεί το ακόλουθο sms το οποίο έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη οργή που δίνει κατεύθυνση για ψήφο στον υποψήφιο που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το sms εστάλη με αποστολέα MELH-ND-AP

 

Ήδη αντέδρασε ο Χρήστος Δ. Σούλης, Τομεάρχης Περιβάλλοντος Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα και συνδημότης μας με την παρακάτω δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Η πόλη μας η Αγία Παρασκευή είναι διαχρονικά ένα προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αττική. Είχε & έχει ιστορικά στελέχη με μεγάλη προσφορά σε όλα τα επίπεδα κοινωνικά, επαγγελματικά και πολιτικά. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε την παράταξη μας και να σταματήσει άμεσα αυτό το ανελέητο και ανεξέλεγκτο ξεκατίνιασμα σε τοπικό επίπεδο, που γίνεται σε βάρος και στις πλάτες της παράταξης, απ’ όπου κι αν προέρχεται σε όποιον και αν απευθύνεται. Χρήστος Δ. Σούλης • Τομεάρχης Περιβάλλοντος Νέας Δημοκρατίας • Πολιτευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών - ΝΔ • Τέως Πρόεδρος Νομαρχιακής Διοίκησης Βορείου Τομέα Αθηνών ΝΔ • Μέλος ΔημΤΕ ΝΔ Αγίας Παρασκευής


Επίσης καταγράφονται κι άλλες αντιδράσεις, όπως η ακόλουθη από τον κ. Γιώργο Κωβαίο, μέλος της ΔΗΜΤΟ θέτοντας το ερώτημα ως προς το ποιος είναι ο αποστολέας του μηνύματος:



Η ΝΔ στην Αγία Παρασκευή έχει γίνει μαλλιά κουβάρια και λογικά θα πρέπει να αναμένονται άμεσα ραγδαίες εξελίξεις σε ανώτερο επίπεδο.

Επίσης αν πρόκειται για απατηλό sms θα πρέπει να υπάρξει άμεση διάψευση και να παρέμβουν άμεσα οι αρμόδιες αρχές.

+++

Ενδέχεται να ακολουθήσουν πιθανές ενημερώσεις 

Διαβάστε εδώ την αναιμική διάψευση της ΔΗΜΤΟ μετά τη θύελλα των αντιδράσεων

Νεότερη Παλαιότερη