Επιστολή στο Δήμαρχο για την αρμοδιότητα του Δήμου στην παράταση μουσικής από το Σύλλογο Κοντοπεύκου

Επιστολή στο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά έστειλε ο Σύλλογος Κοντόπευκου Παράδεισου Πευκακίων για την αρμοδιότητα του Δήμου στην παράταση μουσικής. Η επιστολή αναφέρει:

Θέμα: Σχετικά με την αρμοδιότητα του Δήμου στην παράταση μουσικής


Κύριε Δήμαρχε,

Πριν από λίγες ημέρες απευθυνόμενος στα μέλη του Συλλόγου μας και στους Δημότες με την επιστολής σας “Τα γραπτά μένουν και καταρρίπτουν”, μας είπατε πως δεν μπορούσατε να δώσετε παράταση για την μουσική στο πανηγύρι που συνδιοργανώσαμε στις 14 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα γράψατε: «...................στο ίδιο έγγραφο, υπενθυμίζονται στο Δ.Σ. του Συλλόγου οι διατάξεις που αφορούν στο ωράριο κοινής ησυχίας. Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος δεν έχει την αρμοδιότητα από τον νόμο, για να το παρατείνει».

Εν τούτοις μετά από λίγες ημέρες δώσατε παράταση για την μουσική μετά από αίτημα ενός ιδιώτη για το κατάστημά του! Η νομοθεσία για την παράταση της μουσικής κύριε Δήμαρχε είναι η ίδια, είτε ο αιτών είναι ιδιώτης είτε Πολιτιστικός Σύλλογος. Σε εμάς δηλώσατε αναρμόδιος και μας στείλατε κατηγορούμενους για διατάραξη κοινής ησυχίας ενώ στον ιδιώτη δώσατε άδεια και νόμιμα έχει μουσική σε ώρα κοινής ησυχίας. Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ήσασταν αρμόδιος, παραθέτουμε εδώ, απόφαση άλλου Δήμου για παράταση της μουσικής σε εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου.

Σε όλα τα άλλα που αναφέρονται στην επιστολή σας υπήρξε απάντηση από το ΔΣ του Συλλόγου.

Παρά τα όσα έχουν συμβεί,

Με Εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Νεότερη Παλαιότερη