Δυναμική προεκλογική πρεμιέρα για τον Τίμο Κωστόπουλο με μεγάλη συγκέντρωση

 

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Τίμο Κωστόπουλο ο οποίος συνδύασε τα γενέθλιά του με την πρεμιέρα του δικού του προεκλογικού αγώνα με την παράταξη του Δημάρχου σε μια συγκέντρωση σε γνωστό μαγαζί της πόλης μαζεύοντας περισσότερα από 250 άτομα.

Παρόντες μεταξύ άλλων η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, η υποψήφια Βουλευτης Βορείου Τομέα Άρια Αγάτσα, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασιλης Σάρκουλας, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιαννης Κεχρής. Επίσης μήνυμα έστειλε ο Βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, του οποίου ο κ. Κωστόπουλος υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης.

Επίσης τον Μάκη Βορίδη τον Υπουργό εκπροσώπησε η στενή του συνεργάτιδα Κατερίνα Καβέτσου.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος της Β1 ΔΕΕΠ Σπύρος Αβραμάκος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγίας Παρασκευής Δημήτρης Αλεφαντής και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου.

Τέλος σημαντική ήταν η παρουσία μελών της Ισραηλινής Κοινότητας όπως μεταξύ άλλων ο γιατρός Ηλίας Πεσσαχ, η Σουζάνα Φρανσές, Διευθύντρια του Ελληνο-ισραηλινού Επιμελητηρίου, ο Κάρολος Ιωσήφ και ο επιχειρηματίας κι αδελφικός φίλος του αντιδημάρχου, Τζέφρι Σολομών. 

Άπαντες μίλησαν με θερμά λόγια τον κ. Κωστόπουλο κάνοντας λόγο για ένα σεμνό, ευγενή κι εργατικό άνθρωπο με ηθική κι από σωστή οικογένεια.

Εν κατακλείδι ο δημοτικός σύμβουλος έκανε μια συγκέντρωση, την οποία θα ζήλευαν κι επικεφαλής παράταξης δείχνοντας στην πράξη πως οι ήπιοι τόνοι και η εργατικότητα αναγνωρίζονται περισσότερο μετρώντας μόνο φίλους και καθόλου αντιπάλους.


 







Νεότερη Παλαιότερη