Επικίνδυνοι ζουν ανάμεσά μας - Τρία μωρά γατάκια σε ερμητικά κλειστό κουτί με διαστροφικό μήνυμα δίπλα σε κάδο

Νοσηροί εγκέφαλοι ζουν ανάμεσά μας. Κάποιος ή κάποια έκλεισε τρία μωρά γατάκια σε ένα κιβώτια και τα παράτησε δίπλα σε έναν κάδο, ίσως για να μην του/ης πουν πως τα πέταξε.

Κερασάκι στην τούρτα το διαστροφικό μήνυμα στο κουτί: «Σκυλάκι δώρο για εσένα», δηλαδή "τροφή" για να τα σκοτώσει. Φυσικά ο γραφικός χαρακτήρας αποτελεί ένα στοιχείο και ενδεχομένως θα πρέπει να ερευνηθεί αν υπάρχουν κάμερες στην περιοχή.

Κι όμως ένα σκυλάκι ήταν τελικά αυτό που τα έσωσε μυρίζοντας επίμονα το κουτί με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του και μια συνδημότισσά μας να το ανοίξουν.

Το ένα γατάκι δεν τα κατάφερε. Το δεύτερο στάθηκε τυχερό αφού βρήκε γρήγορα σπίτι, το τρίτο όμως παρά τις προσπάθειες της Φιλοζωικής έχασε το ένα του ματάκι και δίνει μάχη να μη χάσει και το δεύτερο. 

Το μικρούλι δε θα τα καταφέρει έξω και αναζητά σπίτι περιμένοντας να δει και την άλλη πλευρά των ανθρώπων. 

Ταυτόχρονα η κοινωνία μας ζητά επειγόντως να απαλλαγεί από τα τέρατα και το σύνολο του τοπικού πολιτικού κόσμου επιτέλους να ενδιαφερθεί για τα ζώα κι όχι με συνθήματα ή κούφια λόγια. Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαμε να κάνουμε εδώ και πολλά πολλά χρόνια αλλά δεν κάναμε τίποτε.

Νεότερη Παλαιότερη