Επίσκεψη του Συλλόγου "Αγιος Ιωάννης" στη Στέγη Γερόντων Αγίας Παρασκευής


Η πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης» κα Αντωνοπούλου -Πανάγου Ηλέκτρα και ο ταμίας του Συλλόγου κος Σωτηρακόπουλος Γιώργος επισκέφθηκαν την Στέγη Γερόντων για Πασχαλιάτικες ευχές και για παράδοση προσφοράς του Συλλόγου για τους φιλοξενούμενους γέρους, με την ευκαιρία των Άγιων ημερών του Πάσχα.

Τους υποδέχθηκε ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Κουνάλης Διευθυντής της Στέγης Γερόντων και η γραμματέας του Ιδρύματος κα Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Έγινε ενημέρωση από τον Πρωτοπρεσβύτερο για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Στέγη Γερόντων αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και που καθιστούν δύσκολο το έργο της.

Ευχαρίστησε όλους όσοι είναι αρωγοί στο έργο τους, γιατί είναι η κινητήριος δύναμη για να λειτουργήσουν, και ευχαρίστησε ιδιαίτερως τον Σύλλογο μας που πάντα είναι στο πλευρό τους.

Ο Σύλλογος του Αϊ Γιάννη εκτιμά το έργο που επιτελείται στη Στέγη Γερόντων και η πρόεδρος και ο ταμίας ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του ιδρύματος για την κοινωνική προσφορά τους. Ευχήθηκαν δύναμη και κουράγιο στο έργο τους και τόνισαν πως όσο μπορεί ο Σύλλογος του Άη Γιάννη θα είναι στο πλευρό τους.

Καλή Ανάσταση!

Νεότερη Παλαιότερη