Επιστολή 4 Συλλόγων στο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής για τον Υμηττό - Τι ζητούν

Με την παρακάτω επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, οι σύλλογοι κατοίκων του Αγίου Ιωάννη, του Κοντοπεύκου, των Πευκακίων και του Τσακού ζητούν να προστεθεί στην ημερήσια διάταξη σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, το θέμα της προστασίας του ΥΜΗΤΤΟΥ και συγκεκριμένα την υποστήριξη της 116/22 γνωμοδότησης του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αναλυτικά η επιστολή των τεσσάρων συλλόγων:

Προς : κ. Βασίλη Ζορμπά, Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής
Email : grafeio.dimarchou@agiaparaskevi.gr

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και ενέργειας ( ΥΠΕΝ) – όπως πολύ καλά γνωρίζετε - επεξεργάζεται σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος (Π/Δ) για την προστασία του Υμηττού. Ο Υμηττός αποτελεί πηγή ζωής για την Αγία Παρασκευή και όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής. Χρέος του Κράτους, του Δήμου μας αλλά και των πολιτών η προστασία του.

Εμείς, οι υπογράφοντες Σύλλογοι κατοίκων, συμφωνήσαμε και προβάλλαμε την άποψή μας στο επισυναπτόμενο κοινό δελτίο τύπου με το οποίο ζητήσαμε από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να προκαλέσουν συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την υποστήριξη της 116/22 γνωμοδότησης του Συμβουλίου της Επικρατείας όπως αυτή αναφέρεται στο κοινό μας δελτίο τύπου.

Αγαπητέ Δήμαρχε

Επειδή πέρασε ένας περίπου μήνας χωρίς να συζητηθεί η πρότασή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητάμε από εσάς με την δυνατότητα που έχετε ως Δήμαρχος, να θέσετε προς συζήτηση την πρότασή μας για την υποστήριξη της γνωμοδότησης 116/22 του ΣΤΕ από το
Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Με Εκτίμηση
Οι Σύλλογοι Κατοίκων


Εξωραϊστικός Σύλλογος "ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ"-Αγ. Παρασκευής

Εξωραϊστικός - Φυσιολατρικός Σύλλογος Πευκακίων Αγίας Παρασκευής "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ"

Περιβαλλοντικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων Αγίας Παρασκευής

Σύλλογος Κατοίκων Τσακού Αγίας Παρασκευής-Αττικής

Νεότερη Παλαιότερη