Με επιτυχία η Ομιλία - Ανοιχτή Συζήτηση Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕ.Λ. Αγίας Παρασκευής

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕ.Λ. Αγίας Παρασκευής, την Κυριακή 2 Απριλίου, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου ΓΕ.Λ. Αγίας Παρασκευής, ομιλία – ανοιχτή συζήτηση συμβουλευτικής σταδιοδρομίας με θέμα «Οι επαγγελματικές
επιλογές των νέων και οι δυνατότητες σπουδών και καριέρας στη σύγχρονη αγορά εργασίας». Ομιλήτρια ήταν η κα Άννα Ωρολογά, Οικονομολόγος, Μ.Α. Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Αγοράς Εργασίας.

Γονείς και μαθητές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία της κας Ωρολογά και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί της, να θέσουν τους προβληματισμούς τους αλλά και τα ερωτήματα τους σε θέματα σπουδών και σταδιοδρομίας σε συνάρτηση με το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας και υποψήφιος βουλευτής του Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Νίκος, Ζόμπολας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Πάνος Γκόνης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θεόδωρος Μπουρλιάσκος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μουσείου «Αλέκος Κοντόπουλος» δημοτικός σύμβουλος και Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής κ. Γιάννης Δερματάς, ο αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Στέφανος Κάπελας, ο πρώην πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βασίλης Τραυλός, η πρώην αντιπρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κα. Φανή Παναγιωτοπούλου καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων. Ευχαριστούμε πολύ τον υποδιευθυντή του σχολείου κ. Αθανάσιο Μπαλάσκα για την πολύτιμη βοήθειά του και τη δημοσιογράφο κα. Γιάννα Αναστασιάδου που συντόνισε τη σημερινή εκδήλωση.

Η κα. Ωρολογά δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει στο μέλλον κι άλλες ομιλίες - συζητήσεις σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου ΓΕ.Λ. Αγίας Παρασκευής με σκοπό να ανακαλύψουν οι μαθητές μας τις δεξιότητες εκείνες που θα τους χρησιμεύσουν στο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βοζίκης

Η Γεν. Γραμματέας Δήμητρα Σαραντοπούλου

 

Νεότερη Παλαιότερη