Συνάντηση του Γιάννη Μυλωνάκη με τους Ζωόφιλους Αγίας Παρασκευής

 

Ο Γ. Μυλωνάκης συναντήθηκε με τους Ζωόφιλους Αγίας Παρασκευής: Να υιοθετήσουμε τις καλές πρακτικές για την προστασία – φροντίδα των αδέσποτων

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» δεν επηρέασε μόνο τη δική μας καθημερινότητα, αλλά πολύ περισσότερο δοκίμασε τις αντοχές των τετράποδων συντρόφων μας και ιδιαίτερα των αδέσποτων.

Λίγο πριν ξεσπάσει το κύμα της κακοκαιρίας, το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, τα μέλη της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» και τα στελέχη της παράταξης Αναστάσιος Μπομπόνης, Τάνια Νικολούλια, Άννα Ξανθοπούλου, με τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη, συναντήθηκαν με τον Σύλλογο Ζωοφίλων της πόλης και συγκεκριμένα την πρόεδρο Ντίνα Μπουλούμπαση, την αντιπρόεδρο Ελισάβετ Βράτολη και την ταμία Έφη Πουλή.

Τόπος συνάντησης το πάρκο Γραβιάς, ο χώρος που κάποτε φιλοξενούσε τα αδέσποτα της πόλης μας, αλλά πλέον έχει εγκαταλειφθεί εντελώς, όπως ακριβώς και οι τετράποδοι φίλοι μας. Τα προβλήματα των Φιλόζωων Αγίας Παρασκευής πολλά, με κυριότερο την υποχρηματοδότηση από πλευράς Δήμου, γεγονός που ουσιαστικά αφήνει μόνα τα μέλη του Συλλόγου να προσπαθούν να βρουν λύσεις με τα αδέσποτα που τριγυρνούν απροστάτευτα στους δρόμους. Κι όμως, όπως αναφέρουν, υπάρχουν καλές πρακτικές, οι οποίες εφαρμόζονται από άλλους δήμους με μεγάλη επιτυχία, και για τις οποίες είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ενδιαφέρουσες απόψεις.

Ο Γ. Μυλωνάκης συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου, τα οποία αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους δίνοντας ό,τι καλύτερο μπορούν για την προστασία και φροντίδα των αδέσποτων της πόλης, δυστυχώς με τον Δήμο μόνιμα απόντα, και δεσμεύτηκε ότι όλα τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» θα σταθούν αρωγοί στις δράσεις τους, αναγνωρίζοντας το έργο που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Νεότερη Παλαιότερη