Τη νέα του Βιβλιοθήκη εγκαινιάζει το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής


Αγαπητοί γονείς,

Τα Χριστούγεννα του 2019 το σχολείο μας ζήτησε ένα μεγάλο δώρο από τον Άγιο Βασίλη: μια νέα βιβλιοθήκη, σε αντικατάσταση αυτής που είχαν στερηθεί τόσα χρόνια οι μαθητές. Μια όμορφη και λειτουργική γωνία μέσα στο σχολικό περιβάλλον, όπου τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη και τις χαρές της ανάγνωσης και διασκεδαστικές, εκπαιδευτικές δράσεις, σχετικές με βιβλία και όχι μόνο. Φέτος τα Χριστούγεννα ήρθε η ώρα να χαρούμε όλοι, και πρώτα πρώτα τα παιδιά μας ,το δώρο αυτό!

Έχουμε λοιπόν τη χαρά να προσκαλέσουμε όλες τις οικογένειες του σχολείου μας στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης μας, η οποία μπόρεσε να πραγματοποιηθεί χάρη στη συνεισφορά όλης της σχολικής, και ευρύτερης, κοινότητας. Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση σχολείου μας, τη σχολική επιτροπή, την  τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοντόπουλου και καθώς και πολυάριθμους εκδοτικούς οίκους για τις προσφορές τους. 

Τα εγκαίνια της Σοφοθήκης 8, όπως πετυχημένα βαφτίστηκε από τους μαθητές, μας θα πραγματοποιηθούν την άλλη Παρασκευή16 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30 και θα περιλαμβάνουν παρουσίαση του χώρου, των εργασιών κατασκευής και του πλαισίου λειτουργίας του, ομιλίες από την κυρία Βοκοτοπούλου Ειρήνη (κοινωνιολόγο, σύμβουλο σε θέματα παιδικών βιβλιοθηκών, bookbook,gr) , την κυρία Αγγελίδου Μαρία (συγγραφέα, μεταφράστρια), και διαδικτυακή συνέντευξη του κυρίου Ζουργού Ισίδωρου (συγγραφέα, δάσκαλο Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης). Την ώρα που οι γονείς θα παρακολουθούν το παραπάνω πρόγραμμα, τα παιδιά θα διασκεδάζουν με χριστουγεννιάτικη, δημιουργική απασχόληση, οργανωμένη ειδικά για το σχολείο μας από επαγγελματίες παιδαγωγούς/ψυχαγωγούς.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, σας καλούμε να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή σας. Περιμένουμε το mail σας, ως την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, όπου παρακαλούμε πολύ να αναφέρετε αριθμό ενηλίκων και παιδιών που θα παραβρεθούν, καθώς και τις τάξεις των μικρών συμμετεχόντων. Αν μπορείτε να κάνετε και κάποια αλμυρή ή γλυκιά προσφορά στον αυτοσχέδιο μπουφέ της εκδήλωσης, την οποία θα εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως, παρακαλούμε ενημερώστε μας και σχετικά με αυτή.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ψάχνουμε ακόμα εθελοντές, για να βοηθήσουν στη δανειστική διαδικασία, Παρασκευές, 8:15 – 13:15.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά, να γιορτάσουμε αυτό το επίτευγμα για το οποίο όλοι μαζί προσπαθούσαμε και ανυπομονούσαμε τόσο καιρό!

Με εκτίμηση,

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Αγίας Παρασκευής

Νεότερη Παλαιότερη