Μέλη του "Φυσάει Κόντρα" επισκέφτηκαν το Κέντρο Γυναίκας Δήμου Αγίας Παρασκευής

Επίσκεψη στο Κέντρο Γυναίκας Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη της Δημοτικής Παρέμβασης "Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή" λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίαςς κατά των Γυναικών.

Αναλυτικά η σχετική δημοσίευση της παράταξης:

Με αφορμή την 25η Νοέμβρη Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών αντιπροσωπεία του Φυσάει Κόντρα με τη συμμετοχή του δημοτικού συμβούλου του σχήματος Παναγιώτη Αντωνίου επισκέφτηκε το Κέντρο Γυναίκας του Δήμου Αγίας Παρασκευή και συνομίλησε με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτική του Δήμου κα. Α. Γκίνη και εργαζόμενες του κέντρου.
 
Το Κέντρο Γυναίκας αποτελεί έναν χώρο συνάντησης, δημιουργικής απασχόλησης, επαγγελματικού προσανατολισμού και δικτύωσης γυναικών όλων των ηλικιών. Η ενίσχυση και διεύρυνση της λειτουργίας του είναι ιδιαίτερα σημαντική σε μία περίοδο γενικευμένης κοινωνικής κρίσης και όξυνσης των φαινομένων έμφυλης και ενδοικογενειακής βίας.

Σήμερα το απόγευμα στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην πορεία των φεμινιστικών συλλογικοτήτων για την 25η Νοέμβρη Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στο κέντρο της Αθήνας.


 

Νεότερη Παλαιότερη