Οδηγίες για το "1ο Φεστιβάλ Στίβου Δήμου Αγίας Παρασκευής" από τον ΠΑΟΔΑΠ

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, από ώρα 10 π.μ. έως ώρα 1.20 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί το «1ο Φεστιβάλ Στίβου Δήμου Αγίας Παρασκευής», στον αθλητικό χώρο του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο «Σπυρούδη», Σπάρτης και Γραβιάς). 

Την ημέρα αυτή, και από ώρα 7 π.μ. έως 3 μ.μ., δεν επιτρέπεται η χρήση των εγκαταστάσεων από κατοίκους ή/και Αθλητικά Σωματεία.

Το Φεστιβάλ απευθύνεται στα παιδιά των δημοσίων Δημοτικών Σχολείων της πόλεως, των οποίων οι γονείς μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο link https://bit.ly/1o_Festival_Stivou_Agias_Paraskevis

Οι εγγραφές λήγουν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, στις 3 μ.μ.

Λεπτομέρειες για τους αγώνες, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτιστικού και Aθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (paodap.gr).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ-ΠΡΟΣΒΑΣΗ-ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ:

α. Η προσέλευση των παιδιών και των συνοδών τους, θα γίνεται από ώρα 10 π.μ. έως ώρα 10.20 π.μ.

β. Σε περίπτωση που προσέλθετε με όχημα, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση επί της οδού Γραβιάς και επί της οδού Σπάρτης (στο ρεύμα καθόδου της προς την οδό Ασημακοπούλου). Ακολουθείστε τις οδηγίες του προσωπικού του ΠΑΟΔΑΠ, που θα σας καθοδηγήσει για στάθμευση με ασφάλεια στον χώρο που έχει προβλεφθεί. Από εκεί, θα προσέλθετε στον αθλητικό χώρο πεζή, σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωπικού.

γ. Η είσοδος των προσερχομένων θα γίνεται ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο επί της οδού Γραβιάς.

δ. Οι συνοδοί και παιδιά, κατά την είσοδο στον αθλητικό χώρο, πρέπει να φορούν αθλητικά υποδήματα.

ε. Οι συνοδοί αφού παραδώσουν τα παιδιά στο αρμόδιο προσωπικό, να κατευθύνονται στους χώρους που έχουν προβλεφθεί, σύμφωνα με τις υποδείξεις του προσωπικού μας.

στ. Δεν επιτρέπεται οι συνοδοί να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο, για λόγους ασφαλείας των παιδιών.

ζ. Διατηρείτε την καθαριότητα στον χώρο, υπάρχουν αρκετοί κάδοι για τα απορρίμματα.

η. Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σε κανένα σημείο του αθλητικού χώρου.

θ. Σημειώνεται ότι οι απονομές θα πραγματοποιηθούν μετά την λήξη των αγώνων.

Το Φεστιβάλ είναι μια γιορτή του Αθλητισμού, ας το διατηρήσουμε έτσι και ας διδάξουμε στα παιδιά την ευταξία και τον σεβασμό στην δημόσια περιουσία.


Σπύρος Παπασπύρος
Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ


Νεότερη Παλαιότερη