ΠΑΟΔΑΠ: Συναυλία αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

Στο κατάμεστο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε η συναυλία αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη,  που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ),  την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα, απέδωσε με συγκλονιστικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια, που είχε τραγουδήσει ο μεγάλος λαϊκός μας τραγουδιστής. Η ταλαντούχος συνθέτις και σολίστ ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας και απέδωσε  πολλά κομμάτια που έχει συνθέσει η ίδια και έχουν αναγνωρισθεί στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η σύνδεση της λαϊκής μας μουσικής με χορό tango αλλά και οι ζεϊμπέκικοι χοροί, ενθουσίασαν το κοινό.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, επίσης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Έφη Καψοκεφάλου, ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, οι Αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη και Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο τέως Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Μιλτιάδης Κύρκος, ο Γυμνασιάρχης του Pierce College Γιώργος Κλαδάς, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ζόμπολας, ο Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Νίκος Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄βάθμιας Εκπαιδεύσεως Θοδωρής Μπουρλιάσκος, η Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ  Μάνια Βλαχογιάννη, η Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Έφη Βρατσίδα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, Γιάννης Λογοθέτης, Πέτρος Διακογιάννης και Άννα Γάκη, η Περιφερειακή Σύμβουλος Φωτεινή Δαλιάνη, η Οργανωτική Γραμματέας της παρατάξεως «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» Νικολέττα Μπελεχρή, τα Μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Γιάννα Αναστασιάδου, Αγγελική Σκοτίδα, Δώρα Ρουμελιώτη, Νίκος Καφούρος και Μάριος Παπακώστας, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελένη Γατσούλη, το Μέλος του ΔΣ της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής Μάρθα Τσιάνη και ο πρώην Αντιδήμαρχος  Κώστας Τσιαμπάς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διοίκηση του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, για την πάντα πρόθυμη διάθεση συνεργασίας και φιλοξενίας στους χώρους του των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.


Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ                                                                                                            
Σπύρος Παπασπύρος

Νεότερη Παλαιότερη