Ευχαριστήρια Επιστολή στα Δημοτικά Σχολεία για τη συμβολή και την παρουσία τους στο "ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"

«Ευχαριστούμε τα παιδιά μας»

Την Κυριακή, 23.10.2022, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης μας το «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ», υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής και με τη συνεργασία του Τμήματος Παιδείας, του ΠΑΟΔΑΠ και του ινστιτούτου «ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ», με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας. 

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, κάτι που σε πολύ μεγάλο βαθμό οφείλεται στην ουσιαστική συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, που έδωσαν το δικό τους χρώμα στην όλη διοργάνωση. Ταυτόχρονα οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με έναν νέο πολιτισμό, μια νέα κουλτούρα, κάτι που στο μέλλον μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως χρήσιμο. 

Οι ευφάνταστες δημιουργίες τους, οι καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις που εξωτερικεύτηκαν μέσα από τις ζωγραφιές τους, οι παιδικές φωνές, τα μεγάλα χαμόγελά τους, συνέθεσαν ένα εντυπωσιακό και πανέμορφο σκηνικό που έκανε ακόμα πιο όμορφη την όλη ατμόσφαιρα. 

Για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Βασίλης Ζορμπάς, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Διονύσης Λέκκας, θέλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους γονείς που βρέθηκαν την Κυριακή το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης μας και συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τόσο μεγάλη επιτυχία. 

Νεότερη Παλαιότερη