Η Όλγα Παρδάλα στη «Νέα Αρχή» για την Αγία Παρασκευή

Καλωσορίζουμε την συμπολίτισσα Όλγα Παρδάλα στην δημοτική μας παράταξη.

Η Όλγα είναι μία δυναμική και πολύ καταρτισμένη δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών  με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Πολιτική Δικονομία και υποψήφια διδάκτορας στη Διεθνή Διαιτησία στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ξεχωρίζει για την πολύ συγκροτημένη νομική της σκέψη, την μεθοδικότητα στην δουλειά της, αλλά και για την κοινωνική της συμμετοχή και δράση.  Ως παιδί πολύτεκνης οικογένειας, νέα επαγγελματίας, μητέρα και εργαζόμενη διεκδικεί  καλύτερες συνθήκες και ένα καλύτερο αύριο για  μέλλον της πόλης μας. Η ενασχόλησή της με τα κοινά είναι μια απόφαση ευθύνης που εκφράζει και αντιπροσωπεύει μία υγιή αντίδραση  της γενιάς της, απέναντι στην απαξίωση και στο τέλμα που οδηγεί την πόλη η νοοτροπία του χθες.

Μοιραζόμαστε την  ίδια αγωνία και  για τα σοβαρά προβλήματα που παραμένουν και αναζητούν λύση και συμφωνούμε στις βασικές προτεραιότητες και στην στόχευση των επομένων ετών. Γιατί ζούμε σε μια  πόλη που θα πρέπει πολύ γρήγορα βελτιώσει την καθημερινότητά μας  με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και  αντίληψης.

Θα είναι σημαντική η συνδρομή της σε  θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό και επαγγελματικό της αντικείμενο και ιδιαίτερα  στο δίκαιο των Δημοσίων Υπαλλήλων, το Συνταξιοδοτικό δίκαιο δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τη διεκδίκηση εφάπαξ παροχής υπαλλήλων του δημοσίου και του ιδιωτικού  τραπεζικού τομέα καθώς και στη ρύθμιση τραπεζικών δανείων ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων.

Καλή επιτυχία Όλγα

Δήλωση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου κας Όλγας Παρδάλα

Η κοινωνία της Αγίας Παρασκευής αποτελούμενη από όλους εμάς που μεγαλώσαμε εδώ, κατοικούμε και  εργαζόμαστε εδώ, δημιουργήσαμε οικογένεια εδώ  και αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε λογής αντιξοότητα στην καθημερινότητα της περιοχής, έχει πλέον την κοινή πεποίθηση ότι επέρχεται ως μείζονα ανάγκη η ουσιαστική αλλαγή στην πολιτική ηγεσία του Δήμου μας. Μια ανάγκη που, ενώ υπάρχει στο μυαλό όλων των συμπολιτών μας εδώ και πολλά έτη ,αυτή είτε διαψεύστηκε στην πορεία, είτε περιφρονήθηκε επιδεικτικά μετά την ανάληψη της εξουσίας.

Ως δικηγόρος στην Αγία Παρασκευή , σύζυγος  και μητέρα ενός μικρού παιδιού γεννημένου μέσα στην πανδημία, βίωσα και βιώνω τις πιο απότομες αλλαγές στην καθημερινότητα που έχει βιώσει κάθε άλλη γενιά της σύγχρονης εποχής στην Ελλάδα μετά το 2000.Τα περιθώρια βελτίωσης ή συγχώρεσης έχουν στενέψει πλέον, μετά από δύο έτη σοβαρής κοινωνικής πίεσης εξαιτίας της πανδημίας και δώδεκα περίπου έτη οικονομικής ύφεσης  ,με άμεση συνέπεια η φθορά του παλαιού κομματικού μηχανισμού να φέρει μόνο την ανανέωση μέσω της αλλαγής. Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι μια απόφαση ευθύνης και ώριμης σκέψης μετά από τη χρόνια περιφρόνηση της γενιάς μας από τους εκπροσώπους της παλαιάς κομματικής ιδεολογίας, ειδικά απέναντι στα δικαιώματα των νέων επαγγελματιών, τις γυναίκες εργαζόμενες και νέες μητέρες.
 
Το πρόσωπο στο οποίο  αναγνώρισα και διέκρινα σοβαρές ικανότητες υπέρ του πεδίου  της αλλαγής για την πρόοδο αυτού του τόπου, είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου με την παράταξη της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή. Η πρόσκληση του προς εμένα είναι τιμητική και την αποδέχομαι με χαρά. Ο αγώνας μας είναι δύσκολος, είναι κοινός και η ανταμοιβή μας είναι όλοι εσείς που θα μας εμπιστευτείτε ως εκπροσώπους σας. Το βάρος της ευθύνης ήδη το αισθανόμαστε και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι σας.

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Όλγα Παρδάλα. Γεννήθηκα το 1983 στη Θεσσαλονίκη. Είμαι κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το 1996 έως και σήμερα. Είμαι δικηγόρος Παρ’Αρείω Πάγω, σύζυγος επίσης νομικού και μητέρα ενός αγοριού. Η καταγωγή μου είναι από την Ανάβρα Καρδίτσας. Κόρη αποστράτου αντιστράτηγου Καταδρομέα των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού στρατού ξηράς  και αδερφή εν ενεργεία αξιωματικού επίσης Καταδρομέα .

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας και εργαζομένων γονέων. Σπούδασα  στη Νομική Σχολή Αθηνών, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Πολιτική Δικονομία και είμαι υποψήφια διδάκτορας στη Διεθνή Διαιτησία στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Η διδακτορική μου διατριβή έχει θέμα τη Διαφθορά στη Διεθνή Διαιτησία. Συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με εξαιρετικούς συναδέρφους δικηγόρους σε όλη την Ελλάδα, και παρίσταμαι ενώπιον όλων των ελληνικών δικαστηρίων του τόπου μας.
 
Έχω συμμετάσχει στη συγγραφή πλειόνων επιστημονικών μελετών για την Πολιτική Δικονομία σε συνεργασία με έγκριτους καθηγητές των Νομικών μας Σχολών και με εκδόσεις τη Νομική Βιβλιοθήκη. Ως αυτοδημιούργητη δικηγόρος έχω εμπειρία στο δίκαιο των Δημοσίων Υπαλλήλων, το Συνταξιοδοτικό δίκαιο δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τη διεκδίκηση εφάπαξ παροχής υπαλλήλων του δημοσίου και του ιδιωτικού  τραπεζικού τομέα καθώς και στη ρύθμιση τραπεζικών δανείων ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων με τον νόμο Κατσέλη.

Νεότερη Παλαιότερη