ΠΑΟΔΑΠ: «2η Συνάντηση Φιλαρμονικών», μια εξαιρετική συναυλία

 Η "2η Συνάντηση Φιλαρμονικών", που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), άφησε το μουσικό στίγμα της στο Κοντόπευκο της Αγίας Παρασκευής, με τρεις εξαιρετικές Φιλαρμονικές Ορχήστρες, των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Καλλιθέας και Αγίας Παρασκευής (με την σειρά που εμφανίσθηκαν).

Παρουσιάσθηκε ένα ποικίλο ρεπερτόριο, με έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών, που χάρισε όμορφες στιγμές στους πολλούς φίλους της μουσικής που παρευρέθηκαν. Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής, παρουσίασε ένα αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη. Στο μουσικό σχήμα της Φιλαρμονικής μας, μετείχε και η Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κα Μάνια Βλαχογιάννη, που ερμήνευσε αρκετά γνωστά τραγούδια.


Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια, στους Μαέστρους Αρχιμουσικούς κυρίους Γιώργο Καλούδη (Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου), Αντώνη Βαβυλουσάκη (Δήμου Καλλιθέας) και Ξενοφώντα Τζανίνη (Δήμου Αγίας Παρασκευής) και στους εξαιρετικούς συνεργάτες τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Νίκος Παναγόπουλος, ο Αντιπρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Γιώργος Σπαντίδος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Λογοθέτης, το μέλος του Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ κα Γιάννα Αναστασιάδου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Αλληλεγγύη για όλους" κ. Βασίλης Σαβίδης, η Πρόεδρος της UNESCO Τεχνών, λόγου και Πολιτισμού, κα Νίνα Διακοβασίλη, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κοντοπεύκου κα Βούλα Κουτσογιάννη, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Γαβράς και ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών κ. Μάκης Κρασανάκης.

Σπύρος Παπασπύρος
Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ


 

 

Νεότερη Παλαιότερη