Βασίλης Γιαννακόπουλος: Η Περιφέρεια ουδέποτε αποφάσισε να μεταφέρει το κόστος στο Δήμο - Ψυχραιμία σε όσους βρίσκουν "εμπόδια"

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Βασίλη Γιαννακόπουλου σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο υπό ανέγερση δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Αγίας Παρασκευής:
 
Αναγκαία διευκρίνιση για το Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ουδέποτε έλαβε απόφαση για τη μεταφορά στο Δήμο της Αγίας Παρασκευής δαπάνης που προέκυψε κατά τις εργασίες ανέγερσης του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου (τεχνικά έργα εκσκαφής και αντιστήριξης).

Αποδέχτηκε την εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας της Περιφέρειας για τη σύναψη συμπληρωματικής σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία για τα απρόβλεπτα κατασκευής προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η υλοποίηση του έργου.

Συνιστώ ψυχραιμία σε όσους βιάζονται και όψιμα ανακαλύπτουν «εμπόδια» ή προεξοφλούν «εμπλοκές» στην κατασκευή του Δημαρχείου. Η Αγία Παρασκευή θα αποκτήσει το δικό της σπίτι, όπως δικαίως και διακαώς διεκδικούσαμε τόσα χρόνια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ο Γ. Πατούλης και εγώ προσωπικά έχουμε στην πράξη αποδείξει την αμέριστη στήριξή μας σε μια σειρά αναγκαίων έργων υποδομής για την πόλη, διασφαλίζοντας χρηματοδοτήσεις, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. 
 
Βασίλης Γιαννακόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη