Ο Μιχάλης Μιχαηλίδης στην «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»


ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ


Στις μέρες μας, ιδιαίτερα εμείς οι νέοι, είμαστε πολύ δύσπιστοι απέναντι σε όσους εμπλέκονται με τα κοινά και την πολιτική. Και αυτό δυστυχώς συμβαίνει και στην πόλη μας, αφού επί χρόνια έχουμε δει στην αυτοδιοίκηση ανθρώπους να αναλαμβάνουν αξιώματα, γεμάτοι υποσχέσεις, αλλά γρήγορα αυτές να διαψεύδονται στην πράξη.

Η κατάσταση αντί να καλυτερεύει ολοένα επιδεινώνεται. Προσωπικά, εκείνα που με ενδιαφέρουν περισσότερο είναι η ζωή μας, η καθημερινότητά μας, το περιβάλλον και το μέλλον αυτής της πόλης. Δεδομένου ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι (και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται) ως προνόμιο
των λίγων, η ανανέωση του πολιτικού προσωπικού αποτελεί μονόδρομο για να κάνουμε μία επανεκκίνηση στον Δήμο μας χωρίς να ανακυκλώνουμε τα ίδια πρόσωπα και τα ίδια προβλήματα. Επιπλέον, θεωρώ σημαντικό ότι η πόλη μας θα πρέπει να επενδύσει στην κυκλική οικονομία, η οποία αποτελεί ένα πράσινο μοντέλο ανάπτυξης με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης.

Ο Γιώργος Οικονόμου με έπεισε πως μπορεί να προασπίσει το συλλογικό συμφέρον και να υπηρετήσει τις παραπάνω αρχές με συνέπεια, με σχέδιο, με διαφάνεια, με ευσυνειδησία και με εντιμότητα. Έχει μελετήσει τα προβλήματα και έχει επεξεργαστεί τις λύσεις. Είμαι μαζί του. Για να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Ο Μιχάλης Μιχαηλίδης γεννήθηκε το 1996 στην Αγία Παρασκευή. Είναι εγγονός του αείμνηστου Μιχάλη Μιχαηλίδη, του επί 40 χρόνια Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκακίων «Η Αναγέννηση». Του ανθρώπου που αγωνίστηκε για την πόλη μας, προς ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του οποίου δόθηκε το όνομά του στην πεζογέφυρα επί της λεωφόρου Μεσογείων.

Φοίτησε στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής. Υπήρξε μέλος της ομάδας μπάσκετ της ΚΑΠ. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία. Εισήχθη το 2014 στο τμήμα του Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Πάτρας, από όπου και αποφοίτησε ως αριστούχος το 2018. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Χρηματοοικονομική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Γλασκόβης στην Σκωτία, ενώ βρίσκεται στον πρώτο έτος του δεύτερου μεταπτυχιακού του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στην Βιωσιμότητα από το Πανεπιστήμιο Steinbeis της Γερμανίας. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής (Proficiency) και καλή της Κινεζικής (HSK 2) γλώσσας. Στην παρούσα φάση ανήκει στην Διεύθυνση Χαρτοφυλακίου (Αccount officer) της ABC Factors που ανήκει στον όμιλο Alpha Bank.
Είναι αιμοδότης και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις όπως στο «Let’s do it Greece».

Δήλωση του επικεφαλής κ. Γιώργου Οικονόμου

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Μιχαηλίδη στη δημοτική μας παράταξη. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να μπει η πόλη μας σε μία νέα εποχή. Με ενεργούς πολίτες και με νέα  στελέχη θα κάνουμε μία Νέα Αρχή.
Ο Μιχάλης ανήκει στη νέα γενιά των  δημοτών της Αγίας Παρασκευής   που διακρίνεται για το ήθος, την επιστημονική του κατάρτιση και την κοινωνική του δράση. Θα είναι σημαντική η συνδρομή του σε θέματα που αφορούν στην οικονομία και στην  νεολαία. Η νέα γενιά θα αναλάβει σημαντικό ρόλο  στη προσπάθεια που κάνουμε για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στην πόλη μας.

Γιώργος Οικονόμου
Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

 
Νεότερη Παλαιότερη