Η Φανή Κουτσολιάπη στην «Νίκη Πολιτών»

Καλωσορίζουμε την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής ΦΑΝΗ ΚΟΥΤΣΟΛΙΑΠΗ στην μεγάλη οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».

Η Φανή γεννήθηκε και μένει στην Αγία Παρασκευή στον Άγιο Ιωάννη, με καταγωγή των γονέων της από την Ήπειρο και την Θεσσαλία.

Μετά τα μαθητικά της χρόνια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής, το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο, η Φανή σπούδασε και αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής Αγωγής στο πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ.

Υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα βόλεϊ του Πήγασου, αθλήτρια στίβου, αθλήτρια τοξοβολίας στο σύλλογο Αχαιοί Αγ. Παρασκευής και έχει εργασθεί επί 5 χρόνια στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου μας στον ΠΑΟΔΑΠ.

Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και παράλληλα ως personal trainer γυμναστικής με γυναίκες.

Η Φανή είναι μητέρα δύο παιδιών της Αρτέμιδας 19 ετών και του Θοδωρή 17 ετών που έχουν ακολουθήσει όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης στα σχολεία της πόλης μας.

Την καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και αναμένουμε την βοήθεια της σε πολλά αλλά και στην συνολική βελτίωση των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου μας.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
πρ. Δήμαρχος
Γιατρός
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»


 

Νεότερη Παλαιότερη