Ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Ν.Ζόμπολας, παρευρέθηκε στο συνέδριο «Βιώσιμη Ανάπτυξη: Το Μέλλον είναι Τώρα»

Την Τρίτη 7 Ιουνίου -με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5/6)- από τις 09:30 έως τις 14:30, στο Deree Campus, Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε συνέδριο σε συνδιοργάνωση του Ιδρύματος Χατζηγάκη με το The American College of Greece | Sustainability at ACG  με θέμα "Sustainability: The Future is Now", με σκοπό τη διαδραστική συζήτηση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις για τη Βιωσιμότητα, την Κυκλική Οικονομία, τη Βιομηχανία της Μόδας.

Το ανοιχτό Συνέδριο «Βιώσιμη Ανάπτυξη: Το Μέλλον είναι Τώρα», που συνδιοργάνωσε το Ίδρυμα Χατζηγάκη με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας με θεματικές: Βιώσιμη Ανάπτυξη | Κυκλική Οικονομία | The Case of Zero Waste Fashion

Το συνέδριο άνοιξε η κυρία Κλώντια Καρύδη, Vice President, public affairs Deree καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους και ακολούθησε η ΓΓ του ιδρύματος Χατζηγάκη, κυρία Ελισσάβετ Σ. Χατζηγάκη, τονίζοντας τις δράσεις του ιδρύματος και ο προσκεκλημένος του ιδρύματος, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής κ.Νίκος Ζόμπολας.

Ο κ.Ζόμπολας αφού ευχαρίστησε την ΓΓ του ιδρύματος Χατζηγάκη για την πρόσκληση και για την προσφορά του Αμερικάνικου Κολλεγίου στην τοπική κοινωνία, αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας τοπικών αρχών, επιχειρήσεων και κυκλικής οικονομίας. Οι λέξεις κλειδιά, επεσήμανε, είναι «συνεργασία» και «νέοι» και η ανάγκη να τους εμπνεύσουμε. Θα πρέπει να βάλουμε νέες προτεραιότητες, με καινοτομία για βιώσιμη ανάπτυξη και να αναθεωρούμε τους στόχους μας σε καθημερινή βάση.



Νεότερη Παλαιότερη