Νίκη ανόδου στην Γ' Εθνική για την Αγία Παρασκευή - Επικράτησε με 3-2 της Ελλάδας Ποντίων

Πολύ μεγάλη νίκη που ουσιαστικά της εξασφαλίζει την άνοδο στην Γ’ Εθνική πέτυχε η Αγία Παρασκευή, που σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε με 3-2 επί της Ελλάδας Ποντίων.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς έχοντας μαζί τους και το Τυμπάκι. Την τελευταία αγωνιστική η Αγία Παρασκευή θα παίξει εκτός έδρας με το Τυμπάκι και θεωρητικά χρειάζεται ένα βαθμό που όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα της χρειαστεί καν, αφού ο συντελεστής τερμάτων την ευνοεί. Από την άλλη πλευρά η Ελλάς Ποντίων υποδέχεται τον Βύζαντα Μεγάρων και θέλει επίσης ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την άνοδο.

Ο Κραψίτης στο 17′ άνοιξε το σκορ για τη Σάντα, με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν άμεσα και αρχικά στο 35′ να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Σαπαλιδη, ενώ στο 45′ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και γύρισαν το ματς μέσα σε πέντε λεπτά. Αρχικά στο 58′ ο Κραψίτης ισοφάρισε σε 2-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ στο 62′ ο Μπόλης έκανε το 3&2, που έμεινε ως το τέλος.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλιαρίτσης, Κόλλιας, Χατζίου, Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Πατερίτσας, Μπουτσικάρης, Σταμούλης, Μπόλης (90+2′ Μήτσης), Κραψίτης (90′ Φάρκωνας), Ψαραδέλης (87′ Λαζόπουλος)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν (77′ Λάππας), Στεφανής, Μαούνης. Κεραμάς, Παλάτσιος (80′ Συμεώνογλου), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Σταφσουλάι.

stoplekto.gr 

Νεότερη Παλαιότερη