Οι «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»… παίζουν μπάλα με τη ΣΑΝΤΑ

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» Γιάννης Μυλωνάκης, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Διακογιάννη και τον πρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ Μάκη Τάρλα, παρέδωσαν το απόγευμα της Μ. Τετάρτης 20 Απριλίου στο Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας Σάντα το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στο πάρτι που διοργανώθηκε υπέρ του αθλητικού σωματείου το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου, στο καφέ Libre.

Στο πάρτι, το οποίο διοργάνωσαν από κοινού η δημοτική μας παράταξη, σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής, παραβρέθηκαν εκ μέρους του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Παρασκευής ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. Δημήτρης Γκόφας και ο ταμίας της ομάδας Ιωάννης Συριόπουλος.
 
Από την παράταξή μας το «παρών» έδωσαν, πλην του επικεφαλής της, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κρητικίδης, Άννα Γάκη, Γιάννης Λογοθέτης και Πέτρος Διακογιάννης, καθώς και τα μέλη Ηλίας Μπακόλας, Μυρσίνη Ζαφειράκη, Ζωή Βελέντζα, Τάνια Νικολούλια και Ορέστης Κύρτσης.

Την ΕΝΕΒΑΠ εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της Μάκης Τάρλας και η αντιπρόεδρος Γιούλη Γεωργοπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νίκη των Πολιτών» Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου Στέφανος Κασαπίδης.

Με αφορμή την εκδήλωση για τη Σάντα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» Γ. Μυλωνάκης δήλωσε:

«Ως παράταξη είμαστε δίπλα σε όλα τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους της πόλης μας, καθώς πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουν ένα από τα πιο υγιή κομμάτια της τοπικής κοινωνίας μας, δίνοντας διεξόδους και κίνητρα σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Αυτή την περίοδο η ποδοσφαιρική ομάδα μας τα δίνει όλα για να επιτύχει την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία και ως παράταξη θεωρούμε ότι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να συμβάλλουμε, με τον δικό μας τρόπο, στον αγώνα της.

Ευχόμαστε στη Σάντα θερμά συγχαρητήρια για την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄Εθνική και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».



Νεότερη Παλαιότερη