Θετικός στην πρόταση των 4 παρατάξεων ο Μάκης Χάρχαρος για Συμπαραστάτης του Δημότη

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης είναι ένας σημαντικός  θεσμός, που αν λειτουργήσει υπεύθυνα, μπορεί να προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στη διοίκηση του Δήμου.

Υποβάλλει ειδικές προτάσεις στο Δήμαρχο, για τα προβλήματα που εντοπίζει, με κοινοποίηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και το Γενικό Γραμματέα.

Ως εκ τούτου, μπορεί να συνεισφέρει εποικοδομητικά στη βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου, προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων της πόλης μας.

Αποτελεί λοιπόν μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου, η κοινή πρόταση των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Είμαι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μακρόχρονη θητεία τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, όσο και ως Επαγγελματίας και Πρόεδρος επί σειρά ετών της ΕΝΕΒΑΠ (Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής). Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αθήνας και μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕ.

Θεωρώ λοιπόν, ότι συγκεντρώνω τα προσόντα που απαιτεί η θέση, αποδέχομαι την πρόταση των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων και υπόσχομαι, εάν εκλεγώ, να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν για το καλό της πόλης μας.

 Μάκης Χάρχαρος

Νεότερη Παλαιότερη