Γυμναστικός Σύλλογος Αγ. Παρασκευής (ΓΣΑΠ): Αθλητισμός και πόλεμος, αδυσώπητοι εχθροί!


Την ώρα που εμείς αγωνιζόμαστε στο γήπεδο για να φτιάξουμε καλύτερα μυαλά και υγιή σώματα ο νους μας είναι στα παιδιά της Ουκρανίας, και κάθε φορά στα παιδιά μίας χώρας που γίνεται πόλεμος, είτε στην Ευρώπη , είτε στην Μέση Ανατολή, είτε στην Ασία, είτε στην Αφρική, είτε οπουδήποτε στον πλανήτη ΓΗ!

Δεν γίνεται να είμαστε αδιάφοροι! Οι άνθρωποι που αγαπούν τον Αθλητισμό καταδικάζουν τον πόλεμο σαν μέσο επίλυσης υπαρκτών ή ανύπαρκτων διαφορών και ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ!
 

Α. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΕΚ Περιστερίου- ΓΣΑΠ: 47-73 (12-19,10-17,19-15,6-22)


Διαιτητές : Αναστασόπουλος ,Αντωνέλλου (αρκετά καλοί, αλλά με παράπονα και από τις δύο ομάδες).

Άνετη επικράτηση, με πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και βαθμολογική άνοδος για το γυναικείο τμήμα μας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής. Τις σημαντικές απουσίες για λόγους υγείας κλήθηκαν να καλύψουν τα υπόλοιπα κορίτσια μας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και αποκαλύπτοντας το βαθύ ρόστερ της ομάδας μας.

Στο αγωνιστικό μέρος οι γυναίκες μας μπήκαν από την αρχή μπροστά, κράτησαν χαμηλά το σκορ του αντιπάλου, ενώ ήταν αποτελεσματικές στην επίθεση. Την προσωρινή απώλεια της συγκέντρωσής τους την τρίτη περίοδο εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ για την δική της προσπάθεια να ξαναμπεί στον αγώνα και να μειώσει στους τέσσερις πόντους. Η απαραίτητη παρέμβαση του προπονητή και η κατακόρυφη άνοδος της απόδοσής μας αποκατάστησε την τάξη, ανοίγοντας και πάλι την διαφορά. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα μας ήταν σαρωτική σε άμυνα και επίθεση, δίνοντας την δυνατότητα στον προπονητή μας να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής και στις κορασίδες μας Κωνσταντίνα και Αθηνά, που πήραν το «βάπτισμα του πυρός». Συγχαρητήρια στον προπονητή και τις αθλήτριές μας. Περιμένουμε ανάλογη απόδοση τόσο την Παρασκευή 4/3/2022 στις 20:15 στον εξ αναβολής εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Σαντορίνη, όσο και την Κυριακή 06/03 στις 17.00 στον επίσης εντός έδρας αγώνα μας με τον Αθηναϊκό.

ΑΕΚ Περιστερίου (Ζαχαρίας, Καργιάννης):
Μαλαπάνη, Βασιλάκη 2, Καλαντζή , Κατσιμάρδου 22, Ράπτη , Γαβαλά, Νάου 2,  Ζήκα 2,Κυριμάκη , Τζίβα 8, Μωραίτη 2, Κοντογεώργου 9.

ΓΣΑΠ (Τασιόπουλος): Πενέλη 5(1), Χατήρα 6, Τσιαδή 12(1),Ακρίβου 5, Ευαγγελάτου 14(3), Αραβανή, Αλεξάνδρου, Σακουλάκη 12(2),Καράμπελα 7(1), Γρίσπου 12.


Β. ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ – ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ:49-57 (16-19,6-12,15-14,12-12)


Δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση οι νεανίδες μας και δικαιολογημένα δεν φτάσαμε στην νίκη. Το νωθρό πρώτο ημίχρονο των κοριτσιών μας εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος, μπήκε μπροστά στο σκορ και παρά την προσπάθεια της ομάδας μας δεν το απώλεσε έως το τέλος του αγώνα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπαθειά τους, που χωρίς ουσιαστικά να έχουν προπονηθεί, έστω μια φορά χωρίς απουσίες, δίνουν ότι μπορούν για να ανταπεξέλθουν σε αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία διεξαγωγής του πρωταθλήματος, όπως αυτή ορίστηκε από την διοργανώτρια αρχή. Έτσι λοιπόν ο επόμενος αγώνας είναι σε τρεις ημέρες την Πέμπτη 3/3 στις 20:00 εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΕΦΑΟΖ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας):
Πενέλη 14 (2), Χατήρα 18, Κέντρου, Μήτση, Χριστοπούλου 8 (2), Αραβανή, Μητροπούλου 2, Κανιστρά 2, Κακοσούρη 5 (1), Αλεξάνδρου.

Οι Νεανίδες με τον Ιάσονα Κολωνού

 

Γ. ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΣ

Γ.Σ.Α.Π – ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο. ΓΕΡΑΚΑ: 41-31 (5-11, 4-6, 12-6, 6-0, 14-8)


Τελευταίος αγώνας του τουρνουά ΜΙΝΙ της ΕΣΚΑ, χθες Κυριακή 27/02, με νίκη!!! Τα κορίτσια μας, αντιμετώπισαν εντός έδρας την ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ Γέρακα. Έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, όπως σε όλα τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου, ειδικά μετά το πρώτο 8λεπτο. Πέτυχαν μια ακόμα μεγάλη νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο οι αθλήτριες όσο και η coach!!!

Πρέπει να επισημάνουμε, ότι στο β’ γύρο του τουρνουά, η ομάδα μετά από σκληρή και συστηματική δουλειά στις προπονήσεις, όχι μόνο πήρε σπουδαίες εντός και εκτός έδρας νίκες, αλλά έπαιξε όμορφο, οργανωμένο και ομαδικό μπάσκετ και ήταν ανταγωνιστική σε όλους τους αγώνες, ακόμα και σε αυτούς που ηττήθηκε με μικρή διαφορά, στα τελευταία λεπτά. Χαρακτηριστικό της χθεσινής εμφάνισης, ο πλουραλισμός στην επίθεση, με 6 διαφορετικές παίκτριες να συνεισφέρουν στο σκορ.

Γ.Σ.Α.Π (Ναζίρη): Πάγια, Πολυμένου, Κασκαβέλη, Σεφερλή, Μαρτάκη, Ζαγλανίκη, Πολυχρονοπούλου, Καραπατή, Γρηγοριάδη, Χουρδάκη, Κυρκοπούλου, Κοντογίωργη.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!

Νεότερη Παλαιότερη