Γ. Οικονόμου: Οι απαιτήσεις της άθλησης είναι μεγάλες και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση

 

Συνάντηση για το προπονητήριο και το μπαλόνι

Μετά από πρόσκληση της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων και των αθλητικών Συλλόγων ΚΑΠ και ΓΣΑΠ, ο επικεφαλής της παράταξης,  είχε την ευκαιρία χθες να ενημερώσει αναλυτικά για τις θέσεις και τις απόψεις της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή, μέσα από μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση. Κεντρικό θέμα της συζήτησης υπήρξε  η χωροθέτηση του μπαλονιού και το προπονητήριο που κοντεύει να στοιχειώσει. Η έλλειψη αθλητικών υποδομών και η διαχρονική αναβλητικότητα κατασκευής των εγκεκριμένων από το Τεχνικό Πρόγραμμα νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, ανακυκλώνει την μιζέρια και τα γνωστά προβλήματα που δεν μπορούν να απορροφηθούν από τα δύο κλειστά γυμναστήρια. Οι απαιτήσεις της άθλησης είναι μεγάλες και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση. Χωρίς αιφνιδιασμούς και προχειρότητες, χωρίς εντάσεις και αντιπαλότητες που φέρνουν απέναντι την σχολική κοινότητα και τους αθλητικούς συλλόγους.

 


Οι όμοροι Δήμοι μας έχουν ξεπεράσει προ πολλού, αποκτούν συνεχώς νέες ποιοτικές αθλητικές υποδομές και είναι σε θέση να φιλοξενούν και τα παιδιά μας!!! Αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι αρμόδιοι στον δήμο μας  αλλάζουν άποψη συνεχώς, δεν υλοποιούν αυτά που συμφωνούμε και το αποτέλεσμα είναι να μην γίνεται τίποτε.

Με καλή διάθεση, με πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, μπορούμε να βρούμε την βέλτιστη λύση και να δώσουμε μία διέξοδο  στην νεολαία και στον αθλητισμό της πόλης μας.

Συγχαρητήρια στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και στους αθλητικούς Συλλόγους για την πρωτοβουλία τους.

 




Νεότερη Παλαιότερη