Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων Αγίας Παρασκευής


Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος
Κοντόπευκου – Παράδεισου – Πευκακίων Αγίας Παρασκευής

Αχαιών 25, ΤΚ 15343 – τηλ : 6973207910 –e-mail : syllogos.kontopefkou@gmail.com

 

Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντόπευκου - Παραδείσου -Πευκακίων, Αγ. Παρασκευής, πραγματοποίησε την εκλογοαπολογιστική του Γενική Συνέλευση στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου στις 07/11/2021.

Η συμμετοχή των μελών μας ήταν μεγάλη καθ’ όλη την διάρκεια της συνέλευσης, με αυστηρή την τήρηση των προβλεπόμενων λόγω πανδημίας μέτρων. Ο σύλλογός μας φρόντισε για την επάρκεια υλικών προστασίας από τον κορονοϊό και για τον καθιερωμένο μπουφέ.

Την Γενική Συνέλευση άνοιξε ο Απολογισμός 2019 – 2021 του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από την Πρόεδρο κ. Κουτσογιάννη και την Εξελεγκτική Επιτροπή, έγινε εκλογή εφορευτικής επιτροπής και ακολούθως δόθηκε ο λόγος στα μέλη μας και στους προσκεκλημένους.

Η Πρόεδρος υπογράμμισε το πλήθος των προβλημάτων της περιοχής μας όπως είναι: η συντήρηση της βιοκλιματικής, η δυσοσμία των φρεατίων, η έλλειψη ελεύθερων χώρων, η αργή εξέλιξη της αξιοποίησης του ΙΟΛΑ, τριτοκοσμική εικόνα της Γαρυττού, οι χώροι στάθμευσης του ΜΕΤΡΟ κλπ.

Τόνισε πως ο σύλλογός μας θα συνεχίσει να πιέζει για όλα τα παραπάνω, όπως άλλωστε κάνει σχεδόν 20 χρόνια τώρα.


Την Γενική μας Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος και Δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν αναλυτικά στα θέματα που τέθηκαν αλλά και στα γενικότερα θέματα του Δήμου μας.

Παράλληλα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία με υποψήφιους –ες για ΔΣ σε κοινό ψηφοδέλτιο τις κυρίες-ους : Γουναροπούλου Ρ., Δήμα Σ., Ζιώγα Α., Κουζηγιάννη Β., Κουτσογιάννη Β., Μέμτσα Χ., Μεταξά Δ., Ροδοπούλου Ε., Χατζοπούλου- Ματιάτου Ε., Αβραμίδη Α., Μητσάκη Μ., Παπανικολάου Γ., Ριτζάκη Λ., & Φλωράκη Ν.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή τις κυρίες Αντζουλάτου Τ., Γούλιου Ν., Κατσιώνη Α., Σάκκη Π. . Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 5 απόγευμα.

Στις 16 Νοέμβρη, σε συνεδρίαση όλων των εκλεγμένων από τις αρχαιρεσίες, μετά από πρόσκληση της πλειοψηφούσας κυρίας Ζιώγα Α, και ακολουθώντας τις διαδικασίες, που ορίζει το καταστατικό, συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα το νέο Δ.Σ ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΙΩΓΑ-ΚΟΣΚΟΛΟΥ ΑΛΕΚΑ

ΤΑΜΙΑΣ

ΜΑΤΙΑΤΟΥ-ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ

ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΕΤΑΞΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΜΕΛΗ

ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ


ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ


ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ


ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, που με την ψήφο τους μας τίμησαν και μας εμπιστεύτηκαν την λειτουργία του συλλόγου, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας και της ανάπτυξης σχέσεων αλληλεγγύης μεταξύ μας.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ, απευθύνουμε στα νέα εγγεγραμμένα μέλη, που μεγάλωσαν τον Σύλλογό μας και τον κάνουν πιο δυνατό και μαζικό.

Είναι οι συμπολίτες μας, που μας γνώρισαν από το άνοιγμα μας στην τοπική κοινωνία, μέσα από τις διεκδικήσεις και τις δραστηριότητές μας και θέλησαν να ενώσουν την φωνή τους μαζί μας για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί.

Συνεχίζουμε, με αμείωτο ενδιαφέρον και πεισματικά, να διεκδικούμε ότι μας αξίζει.
Νεότερη Παλαιότερη