Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής για τον σημερινό βανδαλισμό & οι δηλώσεις των επικεφαλής των παρατάξεων

Σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο γραφείο της, η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Παρασκευή διαμέσου του νέου της προέδρου Δημήτρη Αλεφαντή προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Βανδαλισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα, στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας της Αγίας Παρασκευής, από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, που  έσπασαν την γυάλινη πρόσοψη των γραφείων. Το περιστατικό έλαβε χώρα, λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση, για την συγκρότηση σε σώμα της νέας εκλεγμένης τοπικής.

Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση στα γραφεία μας και αρνούμαστε να υποκύψουμε στο φόβο, που επιθυμούν κάποιοι να μας υποβάλλουν. Αντιθέτως, τέτοιες ενέργειες μας πεισμώνουν να πορευτούμε πιο αποφασιστικά, στο Δημοκρατικό δρόμο της ενότητας και της προόδου.

Άλλωστε όπως έχει πει και ο πρόεδρος της παράταξης μας "Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται ".

------------------------ 

Bασίλης Ζορμπάς ( «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»): Τους χαρακτηρίζει το σκοτάδι

Η Δημοτική μας παράταξη καταδικάζει την επίθεση στα Γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής, όπως θα καταδίκαζε κάθε παρόμοια ενέργεια
σε βάρος οποιουδήποτε κόμματος ή παράταξης.

Τέτοιες αντιδημοκρατικές και δειλές τρομοκρατικές ενέργειες, χαρακτηρίζουν αυτούς που τις διαπράττουν στο σκοτάδι. Είναι βέβαιο ότι δεν θα φέρουν το αποτέλεσμα που
προσδοκούν, η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται.

------------------------

Γιώργος Οικονόμου (Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή): Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση κατά των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας και μάλιστα την ημέρα της πρώτης συνεδρίασης του νεοεκλεγμένου Δ.Σ. Από τέτοιες κατακριτέες ενέργειες θρασύδειλων, είναι προφανές ότι δεν απειλούνται οι δημοκρατικοί μας θεσμοί και η ηρεμία στην πόλη μας. Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δημήτρη Αλεφαντή και στα μέλη του Δ.Σ.

------------------------

Γ. Μυλωνάκης (ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ - Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής): «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ. στην Αγία Παρασκευή»

«Ενέργειες όπως η σημερινή επίθεση στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. στην Αγία Παρασκευή είναι έξω από την πολιτική κουλτούρα της πόλης, αλλά και όσων από εμάς ασχολούμαστε με τα κοινά.

Καταδικάζω απερίφραστα όσους επιχειρούν με πράξεις βίας να υποκαταστήσουν τον νηφάλιο πολιτικό διάλογο που τόσο έχει ανάγκη η πόλη, αλλά και η χώρα μας».

 

  ------------------------

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης (Αγία Παρασκευή Μια γενιά μπροστά): Καταδικάζω την άνανδρη επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας!

Θέλω να καταδικάσω την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της στην Αγία Παρασκευή.

Βρέθηκα τα ξημερώματα σαν μέλος του κόμματος στο πλευρό του νέου προέδρου Δημήτρη Αλεφαντή και δήλωσα την αμέριστη στήριξη και βοήθεια μου.

Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται.

 ------------------------


 



Νεότερη Παλαιότερη