Δήμος Αγίας Παρασκευής: Τεράστια επιτυχία και sold out για την παράσταση «Ο Θαυμαστός κόσμος του Ιόλα»


Με τεράστια επιτυχία και εξαιρετική απήχηση, πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 24/25/26 Σεπτεμβρίου στον κήπο της βίλας Ιόλα, η θεατρική παράσταση του Χριστόφορου Αντωνιάδη «Ο Θαυμαστός κόσμος του Ιόλα».

Μια παράσταση βασισμένη στο βιβλίο του Νίκου Σταθούλη «Ιόλας» που επικεντρωνόταν στη ζωή της σπουδαίας αυτής προσωπικότητας.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Υποδομών κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο πρώην Υπουργός κ. Α. Γεροντόπουλος, η Αντιπρόεδρος της Ε.Ο & Κ. Ζάππειο Μέγαρο Μαριάνθη Καφετζή, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Πρωταρχικός στόχος της εκδήλωσης, το να καλωσορίσει τη νέα εποχή για τη βίλα Ιόλα με το ξεκίνημα των εργασιών για την ανακατασκευή και τη μετατροπή της σε ένα σύγχρονο οικουμενικό κέντρο πολιτισμού και τεχνών.

Σ’ έναν κατάμεστο χώρο, οκτακόσιοι περίπου θεατές με πολλούς επιπλέον να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αλλά να μην έχουν τελικά τη δυνατότητα εισόδου λόγω συγκεκριμένης χωρητικότητας, έδωσαν το παρών τηρώντας κατά γράμμα όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας. Θεατές κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παράσταση υψηλοτάτου επιπέδου, μέσα από την οποία μπόρεσαν να γνωρίσουν άγνωστες πτυχές της ζωής του Αλέξανδρου Ιόλα.  

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θέλει να ευχαριστήσει τους   ηθοποιούς της παράστασης, Χριστόφορο Αντωνιάδη, Αδαμαντία Θεοφιλάκου και Εβελίνα Εμβαλωμένου, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στο σανίδι και να δεσμευτεί πως και στο μέλλον θα ακολουθήσουν ανάλογες εκδηλώσεις και δραστηριότητες με στόχο την ανάπτυξη του πολιτιστικού επιπέδου της πόλης μας.

Νεότερη Παλαιότερη